Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 300 006 kJ / 71 704 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16 311,58 g |
| Tuky | 712,87 g |
| Vláknina | 4,60 g |
| Cholesterol | 38,50 g |
| Sodík | 38,63 g |
| Sůl | 98,30 g |
| Sacharidy | 9,32 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí plátek pašerák (dietní)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GgmQ
Moje poznámka
Kuřecí plátek pašerák (dietní)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GgmQ
Nejnovější recepty
Fazole na paprice s uzeninou
Přidáno před 2 hodinami
Halušky se slaninou a brynzou
Přidáno před 14 hodinami
Špízy z bůčku
Přidáno před 14 hodinami
Závitek plněný sýrem a rajčaty
Přidáno před 14 hodinami
Zapečený bramborák s hermelínem a tvarůžky
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí směs na hořčici s medem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí nudle
Merylas před 3 minutami
Květákové ledvinky
xBodie před 8 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Petule123 před 35 minutami
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
AlenaPodhodhornikova před 36 minutami
Mexický bramborový salát
cookamater před 1 hodinou
Šumavský závitek
MIKIKE před 2 hodinami
Krůtí prsa zapečená se zeleninou
alca2 před 2 hodinami
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
[email protected] před 2 hodinami
Dvojctihodné luxus koláčky
Jitinka před 5 hodinami
Švestkový koláč z jogurtového těsta
Lucie Hertlova před 11 hodinami
Tématické fráze:
pašerák recept,
vepřový plátek pašerák,
dietní kuřecí plátky,
pašerak,
kureci platek,
vepřovy pašerak,
recept pašerák,
kuřecí prsíčka recepty dietní,
koření pašerák,
pašerák z kuřecího masa,
dietní kuřecí prsíčka,
kuřecí plátky,
kuřecí plátky dietní,
maso paserak,
dietní vepřové plátky,
pašeráci recept,
recepty paserak,
kuřecí maso pašerák,
recept na paseraka,
dietní kuřecí plátky recept
Suroviny:
prsa kuřecí,
cibule,
hořčice,
sýr,
olej olivový,
koření
Komentáře (11)