Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovička po farářsku

Pokud se nebojíme experimentovat, vykouzlíme z krkovičky, cibule a nivy skvělý oběd. Maso není potřeba podlévat, protože je samo o sobě velmi šťavnaté. Navíc zapečený sýr vytvoří na jeho povrchu zlatavou křupavou kůrku.

Hodnocení receptu je 5,0 (71×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

1. 4. 2012 17:39

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 659 kJ / 1 114 kcal
Bílkoviny79,46 g
Tuky75,34 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 280 mg
Sodík 5,01 g
Sůl12,50 g
Sacharidy27,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

julca

1. 4. 2012 18:37

Bibinka: Děkuji za přivítání, tak ta hospodyně byla z Ovy bo nee:-?:-O:-D:-D
Pivson k temu, hamu papu, jak má být:-p:yes:

Bibinka Bibinka

1. 4. 2012 18:30

julca: Julčo, nejprve tě vítám v naší Topkové rodině a přeji ti, aby se ti tu líbilo:yes:.
K receptu-myslím si, že to vařívla jakási hospodyně na faře farářovi a od toho ten název vznikl ne;-):-D

Bibinka Bibinka

1. 4. 2012 18:25

savlinka:Šavli, není možné nedat krkovičce boda, když jí máme z prasátka krom nějakých specialit nejraději, pro její šťavnatost:-p;-) a dělám podobně s jedním sýrem, tudíž chuť znám Máš 2.bod:yes:

julca

1. 4. 2012 18:23

savlinka: Ten název je jak z Ostravy oni mluvijú krátce:-8:-K

savlinka savlinka

1. 4. 2012 18:20

julca:já to neberu osobně;-)však jsem ti také slušně odpověděla;-);-);-);-):-K

julca

1. 4. 2012 18:19

savlinka: Neber to osobně, jen sem se zeptala, mě takovéto věci zajímají, vypadá to krásně jedle:-K:yes:

savlinka savlinka

1. 4. 2012 18:13

julca:už je opraveno je to krkovička;-)a proč po farařsku netuším..už jsem ten recept s takovým názvem dostala;-)ale já si myslím,že to je jedno....si to každý může pojmenovat dle sebe:-)):-)):-))

julca

1. 4. 2012 18:11

Též jsem dokonale zmatená v názvu kotleta, pak krkovička a nechybí náhodou v tom názvu písmenko, proč po farařsku:-? Díky za vysvětlení:-K

savlinka savlinka

1. 4. 2012 18:10

chocolate:jdu opravit:-8

chocolate chocolate

1. 4. 2012 18:07

Tak kotleta (v názvu) nebo krkovička (v surovinách)?:-D

danielle72 danielle72

1. 4. 2012 17:42

První bodík, a myslím, že bude mít spoustu bratříčků. Tato "dietní" jídla miluju :-p:-K:yes::yes::yes: Jen se v receptu současně uvádí krkovička a kotleta, jak to tedy je?

1 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: speciality z krkovičky recepty z krkovičky krkovice recepty krkovička krkovička recepty dietní krkovička krkovička recept top recepty z krkovice dobré recepty na krkovičku krkovice recept recepty z krkovice kotlety po farářsku recept na krkovičku recept z krkovičky recept na dobrou krkovicku dobrá krkovička kotleta po fararsku speciality z krkovice recepty krkovička recepty s krkovicky

Suroviny: krkovice vepřová, cibule, sýr niva, sýr eidam, pepř mletý, paprika sušená sladká

TopRecepty.cz

Krkovička po farářsku

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Qvzq