Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řecké zelí

Zelí je takovým všelékem a v jakékoliv formě je zdravé a plné vitamínů. Naložte si na zimu sklenici hlávkového zelí s česnekem a feferonkami, které vás zároveň svojí pikantností i zahřeje. Zalito je pouze vodou se solí a tak 3 týdny se nakládá.

Hodnocení receptu je 5,0 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

2. 5. 2012 16:49

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

sklenice o objemu 2-3 litry

Nutriční hodnoty

Energie2 295 kJ / 549 kcal
Bílkoviny28,20 g
Tuky3,28 g
Vláknina48,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12,26 g
Sůl30,00 g
Sacharidy81,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vynikající přikusování k oslavám.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 5. 2012 21:45

magdalenka::-D:-D:-D:-D

magdalenka magdalenka

6. 5. 2012 21:42

Jana Remkova: mne to chutná už teraz...:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 5. 2012 20:52

magdalenka: tak super!! Snad ti bude chutnat!;-)

magdalenka magdalenka

6. 5. 2012 19:00

Ahoj, mám to od tretieho mája naložené. Normálne v kuchyni na linke, priebežne kontrolujem. Začína to kvasiť, už teraz je to chuťovo zaujímavé...;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 5. 2012 19:12

jarka skrobakova: zkus;-)

jarka skrobakova

3. 5. 2012 18:39

to musím vyzkoušet, mám uloženo, moc se mi líbí tento rcp:yes::yes::yes::yes::-)):-K

eva hubova eva hubova

3. 5. 2012 12:10

:-p:-p:yes:

nofrona

3. 5. 2012 10:37

:-O:yes::yes::yes:

magdalenka magdalenka

3. 5. 2012 09:15

Dnes kupujem to zelí, bude to dlhé a nepríjemné čakanie, kým to dozreje...;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 5. 2012 08:58

suslajda:;-):-p

suslajda suslajda

3. 5. 2012 08:51

:-Ksalát neznám, ale podle ingrediencí to bude bomba a ty papričky určitě vyzkouším:-D:-D:yes::yes:+9

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 5. 2012 22:48

magdalenka: Magdi..no, vykvasí. Já nevím, jak bych ti to popsala. Je to mírně nakyslé, (tak asi ano), ale silně přebíjí česnek a pikantnost papriček. Tohle dělala dcera a donesla k nám na oslavu narozenin přítele. Je to hodně osvěžující, bezvadné. Asi to tak ani nevypadá, ale kdysi, když jsme grilovali u baráku, vždycky to donesl kamarád v minikyblíku:-D, tak 5 litrovém a všechno jsme snědli. Já bych si to snad nakrájela na malinko menší kousky;-)

magdalenka magdalenka

2. 5. 2012 21:52

Jani, to normálne vykvasí? Je to také pikantné kvasené zelí? Náramne sa mi tvoj recept páči...

Anna Kocikova Anna Kocikova

2. 5. 2012 21:08

Jůů to neznám a líbí se mi:yes::-p+:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 5. 2012 20:06

spagetka: není to moc!!! Fakt ne. 1 by byla málo..;-)

1 4 5 6 7

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: řecké zelí nakládané řecké zeli řecké zelí recept recept na recke zelí řecké nakládané zelí řecké zelí recepty recept řecké zelí zeli po recku řecké recepty salát z raného zelí nakladane zeli s česnekem rané zelí recept jak naložit hlávkové zelí do sklenic nakladane zeli po recku řecké kysané zelí retske zeli řecký salát ze zelí naložené bíle zeli s česnekem řecký zelí recke kvasene zeli

Suroviny: zelí bílé, česnek, feferonka, sůl, voda

TopRecepty.cz

Řecké zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9OnD