Postup přípravy
Krok 1: Neuvádím přesné množství surovin, protože jsem využila zbytek směsi, kterou jsem zapékala včera k večeři. Nějak jsem přehnala množství a všechno se mi do zapékací formy prostě nevešlo (odtud tedy ten neobvyklý název).
Krok 2: Postup je tudíž velmi prostý a jednoduchý: vše smícháme dohromady a dochutíme podle zvyklostí.
Krok 3: Šlo by udělat i lehčí verzi s bílým jogurtem, ale co si budeme povídat, majonéza je majonéza.
Zveřejněno 11. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstovinový salát "Nevešlo"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n76Y
Moje poznámka
Těstovinový salát "Nevešlo"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n76Y
Nejnovější recepty
Tatarák z červené řepy s estragonovou majonézou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 3 hodinami
Likér z Ledových kaštanů
Přidáno před 16 hodinami
Medové dortíčky
Přidáno před 17 hodinami
Čokoládové truffle
Přidáno před 18 hodinami
Bábovka à la marcipánová štóla
Přidáno před 19 hodinami
Zasněžené hvězdičky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová štola
brtna před 11 minutami
Anglické palačinky
Jonáš před 30 minutami
Americké lívance se skořicovým sirupem
káťa před 2 hodinami
Křenová pomazánka se šunkou
janatka před 2 hodinami
Lívance se skořicí
káťa před 3 hodinami
Fazolová polévka rychlá
Evik.ka před 4 hodinami
Kapusta zapečená s uzeným a bulgurem
Topmoni před 5 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
[email protected] před 10 hodinami
Mandlové rohlíčky podle Sandtnerky
Milfu před 13 hodinami
Telecí líčka v ovocné marinádě
david.pacanda před 13 hodinami
Tématické fráze:
těstovinový salát,
těstovinový salát recepty,
recept ze zbytku kuř.masa,
těstovinovy salát bez masa,
těstovinový salát postup,
top recepty saláty těstovinové,
tatarska omacka do testovinoveho salatu,
recepty.cz těstovinovy salat
Suroviny:
těstoviny,
brokolice,
cibulka jarní,
rajče,
tatarská omáčka,
sůl,
pepř
Komentáře (2)