Postup přípravy
Krok 1: Neuvádím přesné množství surovin, protože jsem využila zbytek směsi, kterou jsem zapékala včera k večeři. Nějak jsem přehnala množství a všechno se mi do zapékací formy prostě nevešlo (odtud tedy ten neobvyklý název).
Krok 2: Postup je tudíž velmi prostý a jednoduchý: vše smícháme dohromady a dochutíme podle zvyklostí.
Krok 3: Šlo by udělat i lehčí verzi s bílým jogurtem, ale co si budeme povídat, majonéza je majonéza.
Zveřejněno 11. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstovinový salát "Nevešlo"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n76Y
Moje poznámka
Těstovinový salát "Nevešlo"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n76Y
Nejnovější recepty
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 45 minutami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 2 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 5 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 6 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 7 hodinami
Kari korma
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cop s jablečno-kokosovou náplní
Wanilor před 15 minutami
Maminčiny palačinky
kimlo před 32 minutami
Jablkové hrnkové lívanečky
Kristina1 před 39 minutami
Polévka šup-šup
Danulka52 před 1 hodinou
Nálev na červenou řepu
Kajabova před 2 hodinami
Nakládané vepřové řízky
Danulka52 před 3 hodinami
Pikantní rajčatová polévka s fazolemi
Verunkavh před 3 hodinami
Krkovice na houbách a kapiích
jarmila58 před 3 hodinami
Bramborovo-kuřecí špízy z horkovzdušné fritézy
Danulka52 před 3 hodinami
Čokoládovo-banánové muffiny
Andyzvesnice před 4 hodinami
Tématické fráze:
těstovinový salát,
těstovinový salát recepty,
recept ze zbytku kuř.masa,
těstovinovy salát bez masa,
těstovinový salát postup,
top recepty saláty těstovinové,
tatarska omacka do testovinoveho salatu,
recepty.cz těstovinovy salat
Suroviny:
těstoviny,
brokolice,
cibulka jarní,
rajče,
tatarská omáčka,
sůl,
pepř
Komentáře (2)