Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 854 kJ / 443 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,65 g |
Tuky | 1,28 g |
Vláknina | 24,46 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 72,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený králík s dýní na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GzP5
Moje poznámka
Pečený králík s dýní na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GzP5
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 3 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 10 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 10 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 11 minutami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 48 minutami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 53 minutami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 2 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 3 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 5 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 5 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 5 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 6 hodinami
Tématické fráze:
králik s dýni,
pečený králík na víně,
králik na dýni,
králík dýně,
pečený králík,
králík s cuketou,
pečený králík na červeném víně,
kralik s dyni hokaido,
pečený králík na cuketě,
kralik a dyne,
králík s lilkem,
pečený králík s cuketou,
králík na zelenině cuketa dýně,
nejlepší pečený králík,
králík a dýně hokaido,
králík dýně hokkaido,
recept kralik a dyne,
králík a hokkaido,
pečený králík a cuketa,
kralik na cukete
Suroviny:
králík,
cibule bílá,
cibule červená,
česnek,
brambory,
dýně hokkaido,
cuketa,
lilek,
žampióny,
pórek,
víno červené suché,
tymián,
koření hřebíček,
jalovec,
sůl,
pepř,
kmín celý,
olej
Komentáře (5)