Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 050 kJ / 729 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,00 g |
Tuky | 20,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 330 mg |
Sodík | 815 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 25,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní smažené býčí žlázy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Kp8
Moje poznámka
Pikantní smažené býčí žlázy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Kp8
Nejnovější recepty
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 14 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 17 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 17 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Katův šleh po mém
Adams-alena před 4 minutami
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 9 minutami
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 28 minutami
Salát z krabích tyčinek
Sahula před 28 minutami
Surimi salát
Sahula před 37 minutami
Kedlubny s uzenými kuřecími stehny
Sahula před 47 minutami
Vepřová játra dušená
Jirkavs před 1 hodinou
Lehký cottage salát
Fitulka před 1 hodinou
Bublanina II
dejvi01 před 1 hodinou
Rajčatová polévka s nudlemi
Aknytsirk před 1 hodinou
Tématické fráze:
smažené býčí žlázy,
býčí žlázy,
býčí žlázy recepty,
recept na býčí žlázy,
bejčí koule,
recepty na býčí žlázy,
bejci zlazy,
bejčí žlázy recepty,
býčí žlázy recept,
recept na býčí koule,
byčí žlazy smažene,
vepřové žlázy,
recepty býčí žlázy,
býčí koule recept,
recepty býčí koule,
býčí žlázy příprava,
smažené býčí žlázy recept,
příprava býčích žláz,
smažené býčí koule,
smažené bejčí koule
Suroviny:
býčí žláza,
mléko,
omáčka chilli,
sůl,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka
Komentáře (23)
kadlíku pravdu díš
doporučuju nějaké řeznictví!!! U nás se prodávají mražené, kilo za 48 korun. A je to opravdu delikatesa. Jenom škoda, že se po usmažení tak hodně "smrsknou". Asi jako u nás, u chlapů, v ledové vodě...
Ale zpět ke Tvé baště...paráda
Marie64-kdyby jsi dostala na talíři býčí žlázy upravené na X způsobů,věřím,že by jsi nepoznala,co jíš(pokud by Ti to někdo neprozradil)Je to opravdu velice jemné a chutné masíčko
Jednou jsem stál ve frontě u řezníka a všichni přede mnou kupovali býčí žlázy a já se třás, aby se na mne dostalo. Pani za mnou se stále ptala manžela CO TO VŠICHNI CHTĚJÍ ? On nic. Pak se naštval a zařval " Bejčí koule" Pani se málem zhroutila, natekla, zčervenala a utekla z mastny. I tak to někdy je !!!