Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bažant na česneku a jablkách

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

24. 11. 2012 22:25

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie627 kJ / 150 kcal
Bílkoviny1,20 g
Tuky1,04 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy30,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

25. 11. 2012 12:22

Bodíkem kulatím a do 45minut jsem u Vás;-):-D:-D
Povedaná bašta:-p:yes::-K

BILKOVAI BILKOVAI

25. 11. 2012 09:57

Bažanta jsem jednou jedla u tchýně a nechutnal mi. Ale bylo to tím, že byl málo ochucený, planý.

Jani Remková, to mě překvapilo, že maso bylo kyselé.:-O
Já jsem měla bažanta, který nebyl z umělého chovu a nebyl vůbec cítit. Pouze to masíčko je sušší, takže jsem ho raději dusila na sporáku a dala pod gril jenom pro barvičku. Do kyšky ho dát určitě není špatný nápad. Maso by mělo být křehčí.

Porada: manžel měl boule za ušima, jak mu chutnalo;-):-D

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

25. 11. 2012 08:18

Jana Remkova: Zajímavé,fakt ! To mě velice překvapilo,tedy to kyselé ,co se mohlo stát s tím masíčkem ? Nevíš náhodou ?
Suché to ano,když se pořádně neprošpikuje ,ale kyselé :-?:-?:-?

Mirkam Mirkam

25. 11. 2012 02:43

Mmmmmmmm!Yummy!:yes::-O

jarka skrobakova

25. 11. 2012 02:22

pěkný rcp:-p:-p:yes::yes::-K

porada

25. 11. 2012 01:27

To můžu:-p:yes::yes:,ale p.Bílek zřejmě také.;-);-):-D:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 11. 2012 00:51

No, já kdysi bažanta měla a prd jsem věděla o úpravě. Takže mi to maso přišlo kyselé. Dnes, kdybych ho měla, možná bych vyzkoušela tvůj receptík a ještě bych ho dala na noc do kyšky, nebo mléka.;-)

yanull yanull

25. 11. 2012 00:36

Ivetko, pokud to nebyl bažant z umělého odchovu, ale ten přírodní, tak jste si určitě pochutnali a já za něj posílám bodík :-p;-)+5:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

25. 11. 2012 00:24

:-p:-p:yes:

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

24. 11. 2012 22:50

Mně se také líbí,ale toho česneku nedám moc.Manžel zítra z lovu nějakého přinese ! Po těch třech dnešních vegánských receptech tady,se to tak nějak žádá! :-D:-D:-D

Péťa

24. 11. 2012 22:37

Věříš, že dnes jsme doma probírali recepty na bažanta ? :-)Máme objednaného od myslivce, protože jsme bažanta ještě nejedli, tak zkusíme tvůj recept.:-p na fotce vypadá moooc dobře.:yes::-K

rebeka rebeka

24. 11. 2012 22:31

úúúúúúú:-O:-O:-O:-O to bude dobrota jako Brno:-p:-):-K:yes::yes:

aaadobromila

24. 11. 2012 22:30

Dokážu si představit tu chuť. Pamatuji si chuť bažanta z dětství, každý podzim nám vysel na balkoně a já se ho bála... :-) Ale ta chuť jeho masa byla pak zas jedinečná - v maminčino úpravě, samozřejmě.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty bažant podle pohlreicha nejlepší recept na bažanta recept bažant od pohlreicha recept na výborného bažanta nejlepší recept na bažant nejlepší recepty na bažanta úprava bažanta bazant na jablkach bažant recept-jednoduchý recept bažant recept příprava bažanta pokrmy z bažanta bažant příprava recept bažant od polreicha nejlepsí recepty bazant recepty na přípravu bažanta recepty na úpravu bažanta bažant na jablku bazant bez kuze pokrmy z bazanta

Suroviny: bažant, sůl, česnek, špek uzený, slanina anglická, jablko, cibule, máslo, olej, pepř

TopRecepty.cz

Bažant na česneku a jablkách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mNpG