

Hovězí Rošťáci
Suroviny 4 porce
- hovězí roštěná 700 g
- rýže Tří barev
- sůl
- pepř
- hořčice
- polévková zelenina
- žampiony
- cibule
- sádlo
- olej
Postup přípravy receptu
Roštěnky (4ks)po bocích nařízneme,posolíme a opepříme.
Vložíme na pánvičku s trochou sádla a zprudka orestujeme. Dáme stranou.
Ve výpeku osmahneme nakrájenou cibuli. Přidáme trochu nakrájených žampionů a dvě nakrájené okurky.
Až je cibulka osmahnutá dozlatova,tak roštěnky zvrchu potřeme hořticí a vložíme zpět na pánvičku.
Dusíme do měka cca 45minut. Podáváme se zapečenou rýží.
Zapečená rýže: Nejdříve rýži pořádně propláchneme. V kastrólku osmahneme na oleji cibuli.Přidáme trochu polévkové zeleniny ze sáčku (hrášek,mrkev,kukuřice)+žampiony. Vše taktéž osmahneme.
Přidáme propranou rýži,zamícháme,posolíme a nalejeme vodu cca. 2cm nad rýži. Vložíme do trouby na cca45minut při 150°C. Nezapomeneme kontrolovat hladinu vody!
Poznámka od kuchařky
PS: na cenu roštěné se raději neptejte :-)
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Hovězí Rošťáci
K receptu nejsou žádné komentáře.