Hovězí Rošťáci

Hovězí maso Doba přípravy: 1,5h 0 názorů

Hovězí maso Doba přípravy: 1,5h 0 názorů

Suroviny 4 porce

hovězí roštěná 700 g
rýže Tří barev
sůl
pepř
hořčice
polévková zelenina
žampiony
cibule
sádlo
olej

Postup přípravy receptu

  1. Roštěnky (4ks)po bocích nařízneme,posolíme a opepříme.

  2. Vložíme na pánvičku s trochou sádla a zprudka orestujeme. Dáme stranou.

  3. Ve výpeku osmahneme nakrájenou cibuli. Přidáme trochu nakrájených žampionů a dvě nakrájené okurky.

  4. Až je cibulka osmahnutá dozlatova,tak roštěnky zvrchu potřeme hořticí a vložíme zpět na pánvičku.

  5. Dusíme do měka cca 45minut. Podáváme se zapečenou rýží.

  6. Zapečená rýže: Nejdříve rýži pořádně propláchneme. V kastrólku osmahneme na oleji cibuli.Přidáme trochu polévkové zeleniny ze sáčku (hrášek,mrkev,kukuřice)+žampiony. Vše taktéž osmahneme.

  7. Přidáme propranou rýži,zamícháme,posolíme a nalejeme vodu cca. 2cm nad rýži. Vložíme do trouby na cca45minut při 150°C. Nezapomeneme kontrolovat hladinu vody!

Poznámka od kuchařky

PS: na cenu roštěné se raději neptejte :-)

Komentáře k receptu Hovězí Rošťáci

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: rošťáci z hovězího masa roštaci z hovězího recept na rošťáky z hovězího recept roštaci z hovězího masa hovezi rostaky recept na hovězí rošťáky rostaci z rostene recept roštaci s rýží roštáky z hovězího masa hovezi rostaci na pepri rošťáci z roštěné rošťaci recept hovězí maso recepty rošťáci hovězí roštaci na na hořčici rošťáky hovezi maso rostaci zapečené rostaci hovezi nudlicky rostaci recepty na rostaky roštáci v troubě