Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 949 kJ / 2 856 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,08 g |
| Tuky | 135,94 g |
| Vláknina | 24,00 g |
| Cholesterol | 337 mg |
| Sodík | 365 mg |
| Sůl | 1,47 g |
| Sacharidy | 337,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vrstvený koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xLYJ
Moje poznámka
Vrstvený koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xLYJ
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 2 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 5 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 5 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 7 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 8 hodinami
Rychlá polévka s mrkví, hráškem a strouháním
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
Sirael před 9 minutami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 15 minutami
Linecké smajlíky
Evculina84 před 16 minutami
Liduščin vaječný koňak
Evculina84 před 1 hodinou
Kuře na paprice se smetanou
_martakrizk8_ před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
michaelatomastikova999 před 2 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Ketynna před 2 hodinami
Jednoduché nepečené Tiramisu kuličky/Tiramisu Truffles
Fredy83 před 2 hodinami
Salát z červené řepy s nivou a ořechy
Dobeska před 3 hodinami
Expresní svíčková na smetaně
mafinka888 před 4 hodinami
Tématické fráze:
vrstvený koláč,
vrstvený koláč z jablek,
vrstveny tvarohovy kolac,
vrstvený koláč,
vrstvený koláč recept,
vrstvený koláč s tvarohem a povidly,
recept na vrstveny kolac,
vrstvený jablkový koláč,
tvarohovy kolac vrstveny,
vrstvenný koláč,
kynuty vrstvený koláč,
lídin vrstvený koláč recept vytisknout,
vrstvené kolac,
lídin vrstvený koláč,
vrstvený koláč se třemi náplněmi,
vrstvený koláč s drobenkou,
vrstvený koláč s povidly,
vrstvenny povidlovy kolac,
vrstvený povidlový koláč,
vrstvená buchta s jablky a tvarohem
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
prášek do pečiva,
smetana kysaná,
olej,
mléko,
kůra citronová,
tvaroh,
vejce,
kůra citronová,
cukr vanilkový,
rum,
cukr,
povidla švestková,
rum,
badyán,
skořice,
cukr vanilkový,
jablko,
mouka polohrubá,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
sádlo
Komentáře (23)
Ja som presvedčená, že ten druh cukru v recepte sa rozpustí tak či tak.
Ale aby sa táto zbytočná konverzácia zastavila, dovolím si poskytnúť tento link www.rejacorporation.sk/sk/cukor--priemyselne-spracovanie.html
Najbežnejšie sú tieto druhy cukru:
kryštálový cukor - triedi sa podľa veľkosti zŕn (hrubý, stredný, jemný, polojemný a veľmi jemný)
mletý cukor - získava sa zomieľaním kryštálového cukru alebo zvyškov pri výrobe kociek. Podľa veľkosti častíc sa rozoznáva mletý, krupicový, múčkový a púdrový cukor
kockový cukor vyrába sa liatím alebo lisovaním. Lisované kocky sú ľahšie rozpustné ako liate kocky.
Vstupujeme do nového roku, tak vám prajem, dámy, aby ste prežili prekrásny rok, plný zdravia, šťastia, lásky, vnútorného pokoja. Samozrejme pri dostatku financií.
Recept sa mi páči.
jinak bod..
Myslím si, že mletý cukr je cukr moučkový