Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 949 kJ / 2 856 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,08 g |
| Tuky | 135,94 g |
| Vláknina | 24,00 g |
| Cholesterol | 337 mg |
| Sodík | 365 mg |
| Sůl | 1,47 g |
| Sacharidy | 337,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vrstvený koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xLYJ
Moje poznámka
Vrstvený koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xLYJ
Nejnovější recepty
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 5 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 6 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 6 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 8 hodinami
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
Janja před 14 minutami
Domácí kmínový chleba
BarboraEis před 1 hodinou
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 1 hodinou
Pizza šneky
Kajkajak před 2 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 2 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 3 hodinami
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 3 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 3 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 4 hodinami
Tématické fráze:
vrstvený koláč,
vrstvený koláč z jablek,
vrstveny tvarohovy kolac,
vrstvený koláč,
vrstvený koláč recept,
vrstvený koláč s tvarohem a povidly,
recept na vrstveny kolac,
vrstvený jablkový koláč,
tvarohovy kolac vrstveny,
vrstvenný koláč,
kynuty vrstvený koláč,
lídin vrstvený koláč recept vytisknout,
vrstvené kolac,
lídin vrstvený koláč,
vrstvený koláč se třemi náplněmi,
vrstvený koláč s drobenkou,
vrstvený koláč s povidly,
vrstvenny povidlovy kolac,
vrstvený povidlový koláč,
vrstvená buchta s jablky a tvarohem
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
prášek do pečiva,
smetana kysaná,
olej,
mléko,
kůra citronová,
tvaroh,
vejce,
kůra citronová,
cukr vanilkový,
rum,
cukr,
povidla švestková,
rum,
badyán,
skořice,
cukr vanilkový,
jablko,
mouka polohrubá,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
sádlo
Komentáře (23)
Ja som presvedčená, že ten druh cukru v recepte sa rozpustí tak či tak.
Ale aby sa táto zbytočná konverzácia zastavila, dovolím si poskytnúť tento link www.rejacorporation.sk/sk/cukor--priemyselne-spracovanie.html
Najbežnejšie sú tieto druhy cukru:
kryštálový cukor - triedi sa podľa veľkosti zŕn (hrubý, stredný, jemný, polojemný a veľmi jemný)
mletý cukor - získava sa zomieľaním kryštálového cukru alebo zvyškov pri výrobe kociek. Podľa veľkosti častíc sa rozoznáva mletý, krupicový, múčkový a púdrový cukor
kockový cukor vyrába sa liatím alebo lisovaním. Lisované kocky sú ľahšie rozpustné ako liate kocky.
Vstupujeme do nového roku, tak vám prajem, dámy, aby ste prežili prekrásny rok, plný zdravia, šťastia, lásky, vnútorného pokoja. Samozrejme pri dostatku financií.
Recept sa mi páči.
jinak bod..
Myslím si, že mletý cukr je cukr moučkový