Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 212 kJ / 290 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,20 g |
Tuky | 22,20 g |
Vláknina | 1,35 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 240 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 6,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vše smícháme a ochutíme solí a pepřem. Salát je třeba připravit těsně před podáváním, aby nezvadl.
Zveřejněno 19. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrstkový salát s tuňákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6VRz
Moje poznámka
Hrstkový salát s tuňákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6VRz
Nejnovější recepty
Hráškové řízečky
Přidáno před 6 hodinami
Tarhoňa s kuřecím masem a pikantní rajčatovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
Přidáno před 8 hodinami
Proteinové ovesné vločky s malinovým proteinem a hořkou čokoládou
Přidáno 10. 7. 2025 15:47:10
Rýžové nudle se zeleninou, sójovými kousky a arašídovou omáčkou
Přidáno 10. 7. 2025 15:39:58
Roláda Harlekýn podle Míši Landové
Přidáno 10. 7. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cikánské řízky
Liberko před 1 hodinou
Luxusní a rychlý makovník
Injathefox před 4 hodinami
Cuketovo sýrové kuličky
iveta.kroul před 4 hodinami
Pikantní vepřová kýta
rastislav007 před 5 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
juannita před 5 hodinami
Těstovinový salát s lilkem
TondaJ před 5 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
Malinka89 před 8 hodinami
Pečená krkovice s lilkem a smetanou
Kovisova před 8 hodinami
Meruňkový koláč s tvarohem a drobenkou
Malinka89 před 9 hodinami
Kuře na tymiánu
Jan Nemec před 9 hodinami
Tématické fráze:
římský salát s tunakem,
salát s tuňákem,
těstovinový salát s tuňákem slunecnicova seminka,
hrstkovy,
tunakový salat,
rimsky salat z tunakem,
candele s tuňákem,
%c4%8dern%c3%a1+r%c3%bd%c5%bee
Suroviny:
tuňák ve vlastní šťávě,
salát,
okurka čerstvá,
rajče,
kukuřice,
ořechy piniové,
sůl,
pepř
Komentáře (9)