Naložená kýta pro Janču Remkovou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 924 kJ / 1 416 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 159,24 g |
Tuky | 59,28 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 1,02 g |
Sodík | 1,27 g |
Sůl | 2,97 g |
Sacharidy | 49,35 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
4 porce plus jeden bonusový řízeček :o)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 1. 2009 10:44
Jani mám radost, že chutnalo a díky za přidání fotečky, máš to moc hezké.
19. 1. 2009 12:52
Lucinko, moc dobré!! Doufám, že jsi v pořádku a že se ti bude líbit fotečka, kterou jsem přidala a děkuji ti za recept.
4. 12. 2008 10:35
Lusindo, nebyla si v minulém životě vyslýchána inkvizicí v mučírně?
3. 12. 2008 20:25
Právě to Tesco jediný můžu-nemají tam háky a není stísněný prostor.
3. 12. 2008 20:24
o prášku jsem také nevěděla, to je úžasný trik - díky
3. 12. 2008 20:24
Přiznávám, že ač ze starého rodu jihočeských řezníků a hospodských, mám fobii z masny.To si nedělám srandu, takže mi maso chodí kupovat muž nebo mamka.Já jen zadám instrukce.Je to fakt hanba, ale já tam mám stísněný pocit..no kdo nezažil-neví.
3. 12. 2008 20:19
,jen ta představa..., ale Lusindo, proto já nekupuju balíčkové maso (to už musí být fakt zle - ale pak si to riziko odnáším já) raději volím řeznictví klasické - počkej, teď přemýšlím nad Tescem ...ale tam u pultového masa máš právo na kontrolu. Já vím, že je to těžké, když je za tebou fronta ...,ale pokud máš už třeba stálé řeznictví, kde nejsi tak anonymní, tak je to o něčem jiném. A maso budeš jíst ty a ne lidi za tebou, ani ti na něj nepřidaj.
3. 12. 2008 20:11
Jenže právě to osvětlení v masně, o Tescu nebo balíčku raději ani nemluvím, to hodně zkresluje.Takže vidím možnost:"Pane řezníku, ukrojte mi na steak, a já se půjdu mrknout před krám.Fronta laskavě počká."
3. 12. 2008 20:06
Tak tady to vidím na vzpouru chuťových buněk. Ale je fakt, Jani, že roštěnec (nízký nebo vysoký) ze starého býka - no to radši podrážku z adidasek Ale zas právě u roštěnek je fantastický fígl - z mladého kusu totiž to poznáš jednak barvou - je jasná, zářivá, nesmí být ani malinko zakalená nebo do šeda, - a jednak, když to zmáčkneš tak necítíš prakticky žádný odpor. Jo pokud kupuješ porcovaný, tak bacha na nakrájení. Tam může být i z mimina býka a pokud není přes vlákno, tak ....atd
3. 12. 2008 20:00
...tady Jani vidíš ty chuťové asociace.
3. 12. 2008 19:59
Lucko, no jo, býka, roštěnka taky není moje silná stránka, ale prý to musí být hlavně mladý roštěnec. Ale, koukám, jak jsme od kýty přešly k hovězímu!
3. 12. 2008 19:54
tak tohle s tím práškem jsem neznala, ale určitě to musí fungovat, a recept je jedlý i bez něj .Zkusím to se vším
3. 12. 2008 18:20
Já se zajímala jak na steaky-dostala jsem přednášku jak koupit odleželé maso z argentinského býka odrudy Angus...i když nejsem socka tak na tohle bych potřebovala ještě jednoho manžela, který by ovšem u nás nejedl, a pouze z dobroty svého srdce mi odevzdával výplatu.
3. 12. 2008 18:17
Trik s prdopečem znám, bylo mi to doporučeno právě kvůli kýty!
3. 12. 2008 17:54
Z Orlové do Brna to máš daleko-tož su v klidu
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 6 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 8 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 1 hodinou
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 2 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 2 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 4 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 4 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí kýta recept naložené vepřové maso naložená vepřová kýta naložené jehněčí naložená vepřová panenka naložené jehněčí maso naložení vepřového masa vepřová kýta naložena naložená panenka jehněčí kýta recepty naložené vepřové jak naložit vepřovou panenku naložení jehněčího nalozeni veprove kyty jak naložit kýtu jehněčí maso naložení naložení jehněčího masa vepřová panenka naložená jak naložit vepřovou kýtu argentinský býk
Suroviny: kýta vepřová, vejce, hořčice, vegeta, pivo světlé, pepř mletý, mouka hladká, prášek do pečiva, česnek, olej
Naložená kýta pro Janču Remkovou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYNj
18 názorů