Studena jogurtova polevka s cizrnou

aisha Kuchařka: aisha

Polévky 3 názory

Suroviny

varena nebo sterilovana cizrna
bily jogurt
cesnek
arabsky pita chleb
maslo
sul
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Pita chleb natrhame na male kousky a na masle osmazime do krupava.

  2. Jogurt smichame s utrenym cesnekem a soli.

  3. Na stul servirujeme vse zvlast. Misu s varenou cizrnou, misu s ochucenym jogurtem, misku s osmazenym chlebem a rozpustene horke maslo.

  4. Kazdy si na talir sam nabere dle chuti cizrnu, chleb, prelije jogurtem a horkym maslem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Studena jogurtova polevka s cizrnou

Tématické fráze: cizrna jogurt cesnek arabský chleb za studena

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít