Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 661 kJ / 1 592 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 124,06 g |
| Tuky | 76,48 g |
| Vláknina | 2,94 g |
| Cholesterol | 468 mg |
| Sodík | 463 mg |
| Sůl | 1,08 g |
| Sacharidy | 22,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí výpečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkl2
Moje poznámka
Jehněčí výpečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkl2
Nejnovější recepty
Tortillové trojhránky
Přidáno před 8 minutami
Nadýchaný květákový nákyp
Přidáno před 1 hodinou
Bulgur s lilkem, špenátem a rajčaty
Přidáno před 1 hodinou
Čokoládové muffiny s kousky čokolády
Přidáno před 2 hodinami
Anglický steak se sázeným vejcem podle Mirka Kaliny
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí plátky s hořčičnou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá falešná slepičí polévka z mrkve
Jan Nemec před 3 hodinami
Gnocchi s mletým masem a zeleninou z jedné pánve
Tom_Krupa před 4 hodinami
Jednoduchý domácí chleba
Dieta před 4 hodinami
Kmínová polévka
hoskova před 4 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
wimra před 5 hodinami
Zelí ve sladkokyselém nálevu sterilované
Merylas před 5 hodinami
Kávový likér
daninako před 6 hodinami
Sádlo z trouby bez míchání
Demona před 6 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
Radka61 před 6 hodinami
Hrstková polévka
lunav1 před 7 hodinami
Tématické fráze:
jehněčí recepty,
jehněčí,
jehněčí maso recepty,
recepty z jehněčího masa,
recepty z jehněčího,
recepty jehněčí,
jehněčí recept,
recepty jehněčí maso,
recepty na jehněčí,
recept na jehněčí maso,
recept jehněčí,
jehneci maso,
recepty na jehněčí maso,
jehneci maso recept,
vepřové výpečky recept,
vepřové výpečky,
jehneci gulas,
jak připravit jehněčí maso,
jehněčí se zelím,
kančí výpečky
Suroviny:
maso jehněčí,
vývar zeleninový,
citron,
česnek,
víno bílé,
tymián,
olej,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (4)