Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 661 kJ / 1 592 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 124,06 g |
| Tuky | 76,48 g |
| Vláknina | 2,94 g |
| Cholesterol | 468 mg |
| Sodík | 463 mg |
| Sůl | 1,08 g |
| Sacharidy | 22,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí výpečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkl2
Moje poznámka
Jehněčí výpečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkl2
Nejnovější recepty
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 26 minutami
Vánoční oplatky
Přidáno před 17 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 18 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 19 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 20 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční štola z tvarohového těsta
Hanina_ před 32 minutami
Vánoční cukroví
fragolina před 6 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 10 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 11 hodinami
Poctivá vánočka
metrix7 před 11 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 12 hodinami
Krkovička z trouby
Sahula před 12 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
habis před 12 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AlienkaKalousova před 12 hodinami
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
milhausz1984 před 12 hodinami
Tématické fráze:
jehněčí recepty,
jehněčí,
jehněčí maso recepty,
recepty z jehněčího masa,
recepty z jehněčího,
recepty jehněčí,
jehněčí recept,
recepty jehněčí maso,
recepty na jehněčí,
recept na jehněčí maso,
recept jehněčí,
jehneci maso,
recepty na jehněčí maso,
jehneci maso recept,
vepřové výpečky recept,
vepřové výpečky,
jehneci gulas,
jak připravit jehněčí maso,
jehněčí se zelím,
kančí výpečky
Suroviny:
maso jehněčí,
vývar zeleninový,
citron,
česnek,
víno bílé,
tymián,
olej,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (4)