Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažený rybí filet s bylinkovým osvěžením

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

7. 2. 2013 14:49

Suroviny pro 1

1

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

A oběd je za pár minut. Podávala jsem s Vánočním salátem, viz recept.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

7. 2. 2013 17:15

Cleverka:citace: "Pod bylinkovým osvěžením si tedy představuji jen mátu nebo citronovou trávu, ale tohle?"

Slovo JEN má jediný význam

Cleverka Cleverka

7. 2. 2013 17:13

spagetka:To byl jen příklad osvěžujících bylinek....a proč tedy na to reagujete? Nemusí ta diskuze být tak dlouhá. Jste její tisková mluvčí či co?
Nechte vyjádřit autorku:-/

spagetka spagetka

7. 2. 2013 17:02

Cleverka: vzhledem k níže psanému komentíku, že znáte jen 2 bylinky na osvěžení, tak o vašich znalostech bylinek těžce pochybuju.Navíc názor na recept je napsán, je zbytečné rozvádět nikam nevedoucí diskuzi.

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 2. 2013 17:02

Bibi, tobě opravdu svědčí to focení!! Já myslela, že je to od Aničky Kočíkové!! Hezký recept!!:-p

Cleverka Cleverka

7. 2. 2013 17:01

spagetka:Já nikde nereju, je to jen otázka či konstatování...a věřte, že vím nač a kde se používají bylinky.

spagetka spagetka

7. 2. 2013 16:58

Cleverka: Poslyš, ty když nerejpeš na diskuzi, tak rejpeš aspoň pod recepty. Je vidět, že s bylinkama nemáš nic společného. A znáš jen dvě bylinky, bylinky jsou vždy jako osvěžení, slovo osvěžení má víc významů, než že si z bylinek uděláš čaj či limonádu.

Cleverka Cleverka

7. 2. 2013 16:53

Pod bylinkovým osvěžením si tedy představuji jen mátu nebo citronovou trávu, ale tohle?

Bibinka Bibinka

7. 2. 2013 16:50

spagetka:Špagi, máš pravdu, já si nevzpomněla na lepší slova, jak to nazvat a teď mi skočilo do hlavy-dobrý ne:-D

x.XXX.x x.XXX.x

7. 2. 2013 16:42

jana Pá: já nemusím nic :-D měla jsem dotaz a spagetka mi odpověděla, toť vše.

x.XXX.x x.XXX.x

7. 2. 2013 16:41

spagetka: ok ;-)

spagetka spagetka

7. 2. 2013 16:36

x.XXX.x: jukni do receptu, jak to autorka píše, asi měla zvolit jiné slovo než dip ( to tvé vysvětlení je o.k.), ale jinak je to dobře. Ona si to určitě opraví, nikdo není neomylný

Jana Pá

7. 2. 2013 16:34

xxx, musíš přemýšlet, v receptu je psáno - viz hore:-!, uděláme si rybu a pak si "dipa" dáme nahoru, že:-? a tak to zde já tedy vidím;-)

x.XXX.x x.XXX.x

7. 2. 2013 16:33

spagetka: já měla za to, že do "dipu" se kousky jídla namáčí, proto taky ten název "dip" (z ang.):-O

spagetka spagetka

7. 2. 2013 16:29

x.XXX.x:tak já vidím, že se to filé leskne olejem a zelené to tam je taky. Přece nechceš, aby to plavalo v oleji :-O:-O:-O

x.XXX.x x.XXX.x

7. 2. 2013 16:22

Mám dotaz. Kde je ten dip? :-O:-O:-O

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rybí filety recepty smazeny filet jak smažit filety recepty z rybich filet filety kostky recepty smažení rybích filetů jak smažit filet rybi filet smazeni filet rybi filety smažený filet recept smažení rybích filet smazeni ryby jak smažit rybu jak smazit rybi filet rybí filety recept rybí filet recepty jak smažit rybu filet recept na rybí filety

Suroviny: filet z ryb, sůl, olej, majoránka, sůl, olej

TopRecepty.cz

Smažený rybí filet s bylinkovým osvěžením

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZX92