Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 500 kJ / 359 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,70 g |
Tuky | 15,28 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 27,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z masa si nařežeme trochu větší pláty na řízky, aby nám šly zabalit, přes igelitový sáček je naklepeme, z obou stran, osolíme, opepříme a řádně potřeme rozmačkaným česnekem.
Krok 2: Na jednu polovinu řízku dáme plátky uzeného masa, na něj silnější plátek sýra, zabalíme a aby nám nic nevyteklo zaštítíme kovovými jehlicemi.
Krok 3: Pak už jen obalíme stejně jako řízky a smažíme s tím rozdílem, že ze začátku smažení přikryjeme řízky, aby se nám propekly, pak osmažíme ještě chvilku odkryté.
Zveřejněno 10. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné řízky ze dvojího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JXnv
Moje poznámka
Plněné řízky ze dvojího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JXnv
Nejnovější recepty
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 44 minutami
Pomerančový pohár
Přidáno před 58 minutami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 3 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Plněná kuřecí prsa s těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 2 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 3 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 4 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 4 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 4 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 4 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Tématické fráze:
moravsky řizek,
servírování řízků,
jehlice na maso,
moravský plněný řízek,
plněné řízky z krkovice,
plněný řízek,
vepřový moravský řízek top recepty,
veprove rizky plnene uzenym,
vepřové řízky plněné uzeným masem,
do čeho zabalit smažené řízky,
plněné řízky,
veprovy moravsky rizek,
hrbatý řízek,
smažené plněné řízky vepřové,
moravské uzené řízky,
řizek.moravsky,
řezen plneny,
řízky z moravského uzeného masa,
maso na řízky
Suroviny:
řízek vepřový,
uzené moravské,
česnek,
sýr tvrdý,
olej,
pepř,
sůl,
mouka,
vejce,
strouhanka
Komentáře (10)
Problém je v tom, že nám najviac chutí to, čo nie je zdravé. Ale aby ten rezeň bol "zdravý", tak by tam nesmelo byť nič! A to nám nechutí.