Postup přípravy
Krok 1: Vezmeme králíka a naporcujeme ho. Zadní stehýnka nasolíme a potřeme česnekem. Obalíme v trojobalu a pozvolna smažíme. Podáváme s brambory které lehce posypem sušeným libečkem.
Zveřejněno 17. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík Karlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2JMM
Moje poznámka
Králík Karlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2JMM
Nejnovější recepty
Skotský pudink s rebarborou
Přidáno před 10 hodinami
Nudle s mákem a rebarborou
Přidáno před 12 hodinami
Hermelín s rebarborovo-cibulovou směsí
Přidáno před 12 hodinami
Lasagne s květákem a mrkví
Přidáno před 13 hodinami
Korejské stir-fry z mletého masa a cukety
Přidáno před 13 hodinami
Tartaletky s čokoládovou náplní a ovocem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vynikající rychlé knedlíky z rohlíků a brambor
KiaraK před 50 minutami
Smetanové fazolky s koprem
Jirka1965 před 57 minutami
Brokolice zapečená s česnekem a dvěma druhy sýru
Bretik před 8 hodinami
Chřest v jemné omáčce se zeleným pepřem
Povar-Kuzmicz před 10 hodinami
Vepřové nudličky se žampiony v pikantní omáčce
Sassa před 11 hodinami
Nepečený piškotový dort s ovocem a zakysanou smetanou
Wizulle před 12 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
lucyjezdikova před 13 hodinami
Salát z ředkviček
faluska před 20 hodinami
Chlebová polévka
faluska před 20 hodinami
Buchtičky s vanilkovým krémem jako od babičky
Martina.j před 20 hodinami
Tématické fráze:
králík v trojobalu,
králík recepty,
recept na králíka,
predni nohy z kralika,
králičí přední nohy recept,
králík jak ho vykostit,
kralici nohy recept,
recepty z králíka,
jak upravit králíka,
králičí nohy,
králičí přední nohy,
recepty na králika,
jak vykostit kralika,
kralici kytky,
králičí předek recepty,
recepty ze staršího králíka,
předni nohy kralík,
kralik predni nohy recept,
králík přední nohy,
jak upravit z králíka
Suroviny:
stehno králičí,
brambory,
olej,
sůl,
strouhanka,
vejce,
mouka
Komentáře (24)
jak si to velestehno dlouho smažil?? to muselo trvat, než se to propeklo, ne??