Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 000 kJ / 4 063 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 109,72 g |
| Tuky | 37,74 g |
| Vláknina | 22,50 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 533 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 809,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bublanina s kousky broskví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gDpZ
Moje poznámka
Bublanina s kousky broskví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gDpZ
Nejnovější recepty
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 4 hodinami
Tlačenkový salát podle ČSN
Přidáno před 4 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 8 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 10 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 12 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Margot kuličky
Junys před 12 minutami
Zapečené kuřecí řízky
Elivet před 24 minutami
Oříškovočokoládová bábovka
[email protected] před 42 minutami
Rychlá ořechová bábovka
Misatomanova před 50 minutami
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 2 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 2 hodinami
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 3 hodinami
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 3 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Sahula před 4 hodinami
Tématické fráze:
bublanina s broskvemi,
bublanina z broskví,
recepty bublanina s broskví,
bublanina s broskvi,
bublanina s broskvema,
bublanina z kompotu,
broskve bublanina,
bublanina z brozkví,
bublanina s broskvemy,
bublanina broskve,
hrníčková bublanina s s broskvemi,
bublanina s kompotovanými broskvemi,
recept bublanina s broskvemi,
bublanina z broskvemi,
pečivo s broskví,
recept na bublaninu s broskvemi,
recept na bublaninu z broskví,
broskví a bublanina,
bublanina z broskvi,
bublanina s broskvy
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr,
vejce,
prášek do pečiva,
kompot,
pečící papír,
tuk,
mouka hrubá
Komentáře (3)