Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 160 kJ / 3 145 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 141,84 g |
Tuky | 174,31 g |
Vláknina | 43,64 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 5,27 g |
Sůl | 12,75 g |
Sacharidy | 233,56 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špízový pekáč s brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7yp8
Moje poznámka
Špízový pekáč s brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7yp8
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 15 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 9 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 11 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 11 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 12 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 12 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 13 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 13 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 14 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 14 hodinami
Tématické fráze:
vepřové z bramborem v jednom pekáči,
brambory z pekace,
brambory recepty,
brambory pečené s masem v jednom pekáči,
špízový pekáč s bramborem,
recept maso 1pekac,
maly pekac recept obed,
pekac maso brambory,
vepřová pečeně s brambory v pekači,
v jednom pekáči,
brambory na pekáč,
spizy s brambory v jednom pekaci,
peceni brambor v pekaci,
spizy na celé s bramborem v jednom pekaci,
maso a brambory na jeden pekáč,
top recepty krkovicka brambory z jednoho pekace,
veprove v pekaci,
špízový pekáček,
pekac 2 v 1 recepty,
maso brambory pekáč
Suroviny:
maso vepřové,
brambory,
paprika čerstvá červená,
cibule,
cibule lahůdková,
špek,
žampióny,
česnek,
olej,
podravka,
kmín celý,
pepř,
koření adžika
Komentáře (3)