Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Oběd z pekáčku / Obed z pekacika

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 5. 2008 13:33

Suroviny

Porce: 2 porcie

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 250 kJ / 1 494 kcal
Bílkoviny105,48 g
Tuky7,72 g
Vláknina24,15 g
Cholesterol 193 mg
Sodík 1,83 g
Sůl4,57 g
Sacharidy239,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Treba si uvedomit, ze ryza zdvojnasobi objem a voda s lecom zacne dost bublat....tak pekac nemoze byt plny az po okraj... max do 3/4.

Tento (s fotopostupom) a moje dalsie recepty najdete na

http://chalupnikovi.com/recepty/?p=1862

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

martiline martiline

4. 3. 2020 19:51

Dělala jsem z kuřecích steaků - na kousky nakrájených. Je to výborné a rychlé jídlo. :yes:

maris maris

17. 4. 2015 14:56

vybusna: Já vím - začátky jsou vždycky těžký,:-)) ale Ty jsi byla vyloženě skrytý talent, Tvé fotky jsou dnes jak od profesionála;-):-):yes:

vybusna vybusna

17. 4. 2015 14:42

maris:no mariska...keby to na Teba vykuklo s povodnou fotkou, tak by si rozhodne recept minula bez povsimnutia.....bola prestrasna, tak som to prefotila nanovo. btw, tento recept mame u nas velmi radi a varievam ho uplne pravidelne....vdaka za povsimnutie;-)

maris maris

17. 4. 2015 14:23

vybusna: nějak mi to v roce 2008 uniklo:-D, vykouklo to na mě dnes z náhodných a zaujal mě nejen recept, ale i nádherná fotka;-):-):yes::yes:

Bagina

22. 4. 2009 18:27

Dělám to z kuřecích prsou, ale nejdříve je opeču na pánvi máme to tak rádi.

katka

20. 12. 2008 19:54

no... vyzera to dobre A CI TO bude aj tak chutit no prekvapime sa :-p;-):-O:-8:-*:-D:-)):-!:-)

vybusna vybusna

30. 5. 2008 17:16

Mile damy je len na Vas aku variantu vyskusate, ja som vyskusala obojaky sposob a ryza mi chutila uplne rovnako v oboch pripadoch. varim toto jedlo 25 rokov a verte, ze som presla pri nom viacerymi experimentami a skoncili sme podla nasej chute pri tomto sposobe.

tejaja tejaja (moderátorka)

30. 5. 2008 16:56

Ono aj tá ryža je lepšia, keď je pod mäsom. Súhlasím s Evangelinou.:-)

vybusna vybusna

30. 5. 2008 08:59

presne ako pises, maso je pod ryzou neopecene a preto som zvolila aj variantu kuracich reznov pretoze tie kridla su len ako keby udusene a mojej dcere to vadi....nam nie, takze si davame tie kuracie kridla.

Evangelina

30. 5. 2008 02:26

Stejně připravujeme kotlety a je to vynikající. Jen bych dala rýži pod maso. Za prvé, aby se dobře uvařila, a za druhé, aby se maso opeklo.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: levné recepty na oběd levne recepty na obědy levný oběd oběd levné obědy recepty recepty na oběd levné obědy recept na obed rychlý oběd s rýží levny obed recept obědy recepty obed s ryzi recepty na obědy rychlí oběd snadný oběd recepty oběd recepty na levný oběd recept na levný oběd recepty obedy rychlé recepty na oběd

Suroviny: prsa kuřecí, cibule, lečo, lečo, rajče naložené, paprika čerstvá červená, rýže, olej, sůl, paprika sušená sladká, pepř mletý, koření kari

TopRecepty.cz

Oběd z pekáčku / Obed z pekacika

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mrn