Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 264 kJ / 780 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 153,96 g |
| Tuky | 10,19 g |
| Vláknina | 9,85 g |
| Cholesterol | 360 mg |
| Sodík | 629 mg |
| Sůl | 1,60 g |
| Sacharidy | 15,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalu pečená hovězí kližka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QKRl
Moje poznámka
Pomalu pečená hovězí kližka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QKRl
Nejnovější recepty
Těstovinové vafle jako příloha
Přidáno před 1 hodinou
Kuře na paprice podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 2 hodinami
Domácí veka
Přidáno před 15 hodinami
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 16 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 21 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sedlácké fondue
vitula1 před 3 hodinami
Jemné domácí houskové knedlíky
Pecenesele před 15 hodinami
Rychlé nočky z kefíru
Praevka před 15 hodinami
Kančí žebra s řeznickým salátem
sedmikraska 77 před 16 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
Markeeta před 18 hodinami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 18 hodinami
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 21 hodinami
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 22 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 22 hodinami
Tématické fráze:
pečená hovězí kližka,
pomalu pečené hovězí maso,
pečená kližka,
hovezi klizka recept,
hovězí kližka pečená,
pomalu pečené hovězí,
klizka recepty,
hovezi klizka recepty,
recepty z hovězí kližky,
hovezi klizka,
pomalu pečené hovězí recept,
hovězí guláš pomalu v troubě,
vepřová kližka,
klizka recept,
telecí kližka pečená,
pomalu pečený guláš,
hovězí líčka pomalu pečená,
recept na hovězí kližka,
recept na hovězí kližku,
pecena kliska
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
mrkev,
smetana na vaření,
nať petrželová,
koření oregáno čerstvé,
sůl,
pepř,
vývar,
sádlo vepřové
Komentáře (21)
...děkuji za zpětnou vazbu a jsem rád, že chutnalo
... souhlasím