

Ředkvičková pomazánka s vajíčky
Suroviny
- 300 g ředkviček
- 130 g lučiny (nebo pomazánkového másla)
- 4 vejce natvrdo
- 1 větší cibule (nebo jarní cibulka)
- 4 lžíce bílého jogurtu
- čerstvá petrželka
- pažitka
Postup přípravy receptu
Ředkvičky nastrouháme nahrubo a pak z nich vymačkáme přebytečnou vodu.
Přidáme nahrubo nastrouhaná vejce, lučinu smíchanou s jogurtem a najemno nakrájenou cibuli.
Pokud máme tak přidáme petrželku nebo pažitku. Podle chuti můžeme lehce osolit, ale nemusíme.
Poznámka od kuchařky
Zdroj leták Globusu ;-)
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Ředkvičková pomazánka s vajíčky
K receptu nejsou žádné komentáře.