Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 651 kJ / 873 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,40 g |
Tuky | 83,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 163 mg |
Sodík | 806 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 5,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí stehno na víně s liškami a šalvějí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rqAL
Moje poznámka
Krůtí stehno na víně s liškami a šalvějí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rqAL
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 13 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 17 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 21 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 35 minutami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 40 minutami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 2 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 2 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 16 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 16 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 18 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 18 hodinami
Tématické fráze:
pomalé pečení krůtí stehno,
krůtí stehno,
krůtí na liškách,
krůtí stehna,
krůtí maso na šalvěji,
krutí stehna recept,
krůtí stehno recept,
krůtí stehno videorecept,
kruti stehna cena,
krůtí na šalvěji,
jak poznat houby lišky,
recept krútí stehno,
krůtí krůtí stehno,
lišky recepty,
recepty s liškami,
kruti s liskami,
krůtí lišky,
krůtí stehno na víně a žampiony,
krůtí nudličky s liškami,
cena za fotografii lišky
Suroviny:
stehno krůtí,
víno bílé suché,
houby lišky,
šalvěj čerstvá,
vývar drůbeží,
slanina,
máslo,
sůl
Komentáře (57)
Děkuju
A jasné, že foto tomu dodá šmrnc, ale někdy se fakt bez přečtní popisu nedá poznat, o jaký pokrm, že to jde, jak je foto "přearanžované a přeumělkované"
Co se týče fotek - snažím se, někdy se povedou víc, někdy míň. Jsme tu, myslím, všichni jen amatéři, ale většinu z nás to baví a hodně lidí si koupilo foťák jen díky Topkám a fotografování je chytlo / včetně mě /. Že si pochválíme nejen recept, ale i fotky - to snad není na závadu. Myslím, že právě ty fotky mají velkou zásluhu na tom, že Topky jsou jeden z nejnavštěvovanějších portálů o vaření, protože - málo platný, ale recept s fotkou je atraktivnější, než bez ní - stejně jako je to u tištěných kuchařek. Tak že - asi tak
Jani, poslední roky se začínají lišky zase objevovat, příroda se uzdravuje.
rozmarynaH: tak ty koše " závidím "
No to víš, když nemám šruchu, i lišky jsou dobré
Dráždiš, dievča, dráždiš...