Postup přípravy
	Krok 1: Uvařený skelet vyjmeme z vývaru a maso obereme.
	Krok 2: Do vývaru dáme na nudličky nakrájený celer, nakrájenou mrkev a povaříme, dokud zelenina nezměkne.
	Krok 3: Na závěr do polévky dáme obrané maso a dochutíme solí, nebo bujónem.
	Krok 4: Do talíře dáme zvlášť uvařené těstoviny, zalijeme polévkou a doplníme zelenými natěmi.
Zveřejněno 15. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Kuřecí polévka s celerem a těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7yEQ
Moje poznámka
					
				
Kuřecí polévka s celerem a těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7yEQ
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 22 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 1 hodinou
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 1 hodinou
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 1 hodinou
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 11 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 13 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 14 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 14 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 15 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 16 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 16 hodinami
						Tématické fráze:
						
							muzu dat do vyvaru řapikaty celer, 
						
						
							kureci vyvar s celerem, 
						
						
							otrava těstovinami, 
						
						
							recepty s celerem
						
					
						Suroviny:
						
							skelet kuřecí, 
						
						
							pepř, 
						
						
							sůl, 
						
						
							libeček, 
						
						
							voda, 
						
						
							celer řapíkatý, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							těstoviny
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (7)
Jen poznámečka, myslím, že bujon je tu naprosto zbytečný, když je vynikající kuřecí vývar už
Hezká miska a ten podpis se ti povedl, je to podpis, že?