Suroviny pro 1
4
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 737 kJ / 1 132 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,65 g |
| Tuky | 32,49 g |
| Vláknina | 24,91 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 994 mg |
| Sůl | 2,40 g |
| Sacharidy | 123,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buřtguláš (DlabemeZdrave)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GAv0
Moje poznámka
Buřtguláš (DlabemeZdrave)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GAv0
Nejnovější recepty
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 8 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 9 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 9 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 10 hodinami
Pistáciová vosí hnízda s matchou
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 3 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 6 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 6 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 6 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 8 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 8 hodinami
Perníčky Marie
salajkol před 11 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 11 hodinami
Fazolová polévka
Merylas před 11 hodinami
Tématické fráze:
buřtguláš od babičky,
buřtguláš top recepty,
burgulas,
dietní buřtguláš,
buřtguláš z párků,
jak udělat buřtguláš,
burtgulas s mletým masem,
žampionový krém,
buřtguláš bez mouky,
dlabemezdrave,
jak udělat buřgulaš,
dietni burgulas,
dietní buřt guláš,
buřtguláš s tofu,
babičky repept buřguláš,
buřtguláš,
dlabemezdrave.cz,
buřtguláš dietní recept,
top recepty buřtguláš,
duetni burtgulas
Suroviny:
brambory,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
olej,
šmakoun,
mouka celozrnna pšeničná,
kmín drcený,
cibule,
protlak rajčatový,
vývar masový,
česnek,
majoránka,
sůl,
pepř
Komentáře (6)