Suroviny pro 1
4
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 737 kJ / 1 132 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,65 g |
Tuky | 32,49 g |
Vláknina | 24,91 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 994 mg |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 123,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buřtguláš (DlabemeZdrave)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GAv0
Moje poznámka
Buřtguláš (DlabemeZdrave)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GAv0
Nejnovější recepty
Jablečný závin podle Míši Landové
Přidáno před 29 minutami
Vepřenky podle ČSN
Přidáno před 1 hodinou
Losos s liškami ve smetanové omáčce
Přidáno před 17 hodinami
Polévka z čerstvého zelí s houbami a bramborem
Přidáno před 19 hodinami
Tvarohové nanuky
Přidáno 1. 8. 2025 08:02:02
Uherská pěna podle ČSN
Přidáno 1. 8. 2025 07:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krkovice pečená na cuketové směsi
Pav44 před 2 minutami
Housky na hamburger
ErikaU před 59 minutami
Kynuté povidlové koláče s drobenkou
Eva80 před 11 hodinami
Rychlá meruňková buchta
Denade před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
Kocinka před 13 hodinami
Pečená švestková povidla
Sbotka před 14 hodinami
Jahodová zmrzlina
Sefiragold před 15 hodinami
Cuketový perník
Dodo86 před 15 hodinami
Cuketová buchta s tvarohem
jitulinek.s1 před 16 hodinami
Tématické fráze:
buřtguláš od babičky,
buřtguláš top recepty,
burgulas,
dietní buřtguláš,
buřtguláš z párků,
jak udělat buřtguláš,
burtgulas s mletým masem,
žampionový krém,
buřtguláš bez mouky,
dlabemezdrave,
jak udělat buřgulaš,
dietni burgulas,
dietní buřt guláš,
buřtguláš s tofu,
babičky repept buřguláš,
buřtguláš,
dlabemezdrave.cz,
buřtguláš dietní recept,
top recepty buřtguláš,
duetni burtgulas
Suroviny:
brambory,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
olej,
šmakoun,
mouka celozrnna pšeničná,
kmín drcený,
cibule,
protlak rajčatový,
vývar masový,
česnek,
majoránka,
sůl,
pepř
Komentáře (6)