Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 852 kJ / 204 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,80 g |
Tuky | 11,53 g |
Vláknina | 0,90 g |
Cholesterol | 74 mg |
Sodík | 902 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 5,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paštika z uzené makrely a vinného želé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pl14
Moje poznámka
Paštika z uzené makrely a vinného želé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pl14
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 28 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 39 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 2 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 7 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 7 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 13 hodinami
Tématické fráze:
vinné želé recept,
vinné želé,
recept na vinné želé,
moravské vinné želé,
paštika z uzeného masa recept,
paštika z uzeného masa recepty,
paštika z uzeného masa,
paštika z uzeného kapra,
vinné želé recepty,
moravská domaci pastika,
recepty pastika z uzeného masa,
jak využít vinne želé,
recepty uzená makrela,
využití mascarpone,
jak udělat vinné želé,
mraské vinné želé,
domácí vinné želé recept,
paštika s želé z červeného vína,
recept vinné želé,
vinné želé ryba
Suroviny:
makrela uzená,
mascarpone s cibulí a bylinkami,
mascarpone s růžovým pepřem,
kůra citronová,
šťáva citronová,
brusinky,
želé vinné moravské,
pepř bílý,
ryba
Komentáře (17)
http://www.toprecepty.cz/recept/29514-minutkovyvep...
Ladi z vlastní zkušenosti zde na Topkách Ti radím dobře-neuváděj,kde jsi použité suroviny zakoupila
varilamyskakasicku: Ivanko, ano to želé to celé pěkně zpevnilo a zatuhlo, či jak to nazvat. To želé je pevné v té skleničce, musí se rozehřát (teď už ztuhl zbytek opět
tejaja: Teri - u nás to samé, naštěstí jsem koupila hodně velkou makrelu, uzmula aspoň těch 100 g, muž už byl velmi netrpělivý, leč zbytek paštiky zdlábnul taky
hosta: Jituš, díky, mně prostě ty mascarpone chutnaly a vyrážím znova