Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 006 kJ / 957 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,96 g |
| Tuky | 64,84 g |
| Vláknina | 7,02 g |
| Cholesterol | 390 mg |
| Sodík | 3,54 g |
| Sůl | 8,63 g |
| Sacharidy | 17,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rajče zbavte jadřince a rozmixujte s cibulí na kaši. Do pomalého hrnce dejte ghee, česnek, zázvor, rajčatovo cibulovou kaši a rajský protlak. V míse smíchejte maso, jogurt a koření, kromě garam masaly.
Krok 2: Přidejte do hrnce a zalijte 1 hrnkem vody. Přiklopte a na vysokém stupni vařte 5 hodin. Zamíchejte garam masalu a podávejte horké.
Zveřejněno 31. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1qQj
Moje poznámka
Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1qQj
Nejnovější recepty
Kachní prsa s čekankovým salátem podle Mirka Kaliny
Přidáno před 6 hodinami
Krémová česnečka
Přidáno před 7 hodinami
Buchta na plech
Přidáno před 8 hodinami
Polévka z červené čočky
Přidáno před 9 hodinami
Zapečené špagety à la lasagne
Přidáno před 10 hodinami
Zelí bílé hlávkové zase jinak dělané
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
brtna před 1 hodinou
Barevné hranolky, pečené se žampiony
Jan Nemec před 2 hodinami
Gulášová polévka z hlívy ústřičné a kořenové zeleniny
brtna před 3 hodinami
Rýže s domácí vepřovkou na srbský způsob
Sahula před 4 hodinami
Tarhoňoto na srbský způsob
Sahula před 4 hodinami
Vepřové maso na thajský způsob
Sahula před 4 hodinami
Krůtí srdíčka na smetanovém halali v PH
DunkaStehlikova1975 před 6 hodinami
Vaječná tlačenka
[email protected] před 8 hodinami
Koprová polévka
Jikaprg před 9 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Jjulie před 9 hodinami
Tématické fráze:
jehněčí v jogurtu,
recepty vareni v ph,
jehněčí na jogurtu,
jehněčí maso v jogurtu,
jehneci indicke recepty,
jehněči s jogurtem v pomalém hrnci,
recept z vařeného jehněčího masa,
jehneci maso pomaly hrnec,
jehněčí s jogurtem,
ph vařených rajčata,
recepty z pomalého hrnce,
jehněčí na másle,
jehněčí + jogurt,
jehneci pomale vareni,
jehněčí recept jogurt,
jehněčí recepty v jogurtu,
ph jehněčí,
jehněčí indický recept,
pečené rychlé jehněčí,
mleté maso s jogurtem
Suroviny:
maso jehněčí,
jogurt řecký,
rajče,
cibule,
protlak rajčatový,
pasta česnekovo-zázvorová,
ghee,
voda,
bobkový list,
koriandr sušený,
kurkuma,
pepř cayenský,
sůl,
koření garam masala
Komentáře (2)