Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 006 kJ / 957 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,96 g |
Tuky | 64,84 g |
Vláknina | 7,02 g |
Cholesterol | 390 mg |
Sodík | 3,54 g |
Sůl | 8,63 g |
Sacharidy | 17,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rajče zbavte jadřince a rozmixujte s cibulí na kaši. Do pomalého hrnce dejte ghee, česnek, zázvor, rajčatovo cibulovou kaši a rajský protlak. V míse smíchejte maso, jogurt a koření, kromě garam masaly.
Krok 2: Přidejte do hrnce a zalijte 1 hrnkem vody. Přiklopte a na vysokém stupni vařte 5 hodin. Zamíchejte garam masalu a podávejte horké.
Zveřejněno 31. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1qQj
Moje poznámka
Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1qQj
Nejnovější recepty
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 1 hodinou
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 5 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 7 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno 19. 6. 2025 15:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí Mrkvový dort
Alena Kovarova před 22 minutami
Vláčný mrkvový dort
Alena Kovarova před 50 minutami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 2 hodinami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 3 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 3 hodinami
Pekingská polévka
Hanina_ před 3 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Jakubka před 3 hodinami
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 4 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Dagemar před 4 hodinami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
vaclavagregrova před 4 hodinami
Tématické fráze:
jehněčí v jogurtu,
recepty vareni v ph,
jehněčí na jogurtu,
jehněčí maso v jogurtu,
jehneci indicke recepty,
jehněči s jogurtem v pomalém hrnci,
recept z vařeného jehněčího masa,
jehneci maso pomaly hrnec,
jehněčí s jogurtem,
ph vařených rajčata,
recepty z pomalého hrnce,
jehněčí na másle,
jehněčí + jogurt,
jehneci pomale vareni,
jehněčí recept jogurt,
jehněčí recepty v jogurtu,
ph jehněčí,
jehněčí indický recept,
pečené rychlé jehněčí,
mleté maso s jogurtem
Suroviny:
maso jehněčí,
jogurt řecký,
rajče,
cibule,
protlak rajčatový,
pasta česnekovo-zázvorová,
ghee,
voda,
bobkový list,
koriandr sušený,
kurkuma,
pepř cayenský,
sůl,
koření garam masala
Komentáře (2)