Znojemská roládka - jednoduchá

JanaB1 Kuchařka: JanaB1

Doba přípravy: 60 2 porce Pro začátečníky 7 názorů

Suroviny

1 větší plátek hovězího masa (350 g)
2 větší sladkokyselé okurky
1 vrchovatá lžička plnotučné hořčice
1 kostka bujónu
2 lžičky hladké mouky
1 lžíce slunečnicového oleje
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Plát masa dobře rozklepeme. Položíme na něj okurky, stočíme do rolády a zpevníme nití.

  2. Na oleji jí ze všech stran opečeme a podlijeme horkou vodou. Přidáme hořčici, bujón a za občasného podlévání vodou a obracení udusíme do měkka.

  3. Roládku vyjmeme, odstraníme nit a nakrájíme.

  4. Šťávu zahustíme moukou rozmíchanou v troše studené vody a provaříme.Podáváme s bramborovou kaší, brambory, nebo vařenou rýží.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Znojemská roládka - jednoduchá

Tématické fráze: jednoducha znojemska s kuřecího masa znojemská buchta jednoducha rolada recept

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít