Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 491 kJ / 2 985 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,45 g |
Tuky | 169,40 g |
Vláknina | 8,10 g |
Cholesterol | 510 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 328,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mouku, máslo a cukr uhněteme v pevnou hmotu.
Krok 2: Poté přidáme jogurt, kokos, marmeládu a umícháme v nadýchanou a lepkavou hmotu.
Krok 3: Troubu máme předehřátou na 200°C a po lžičkách na plech, který je vyložený papírem na pečení, dáváme hmotu. Pečeme deset minut.
Zveřejněno 20. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křehké "jahodové" pusinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0pZy
Moje poznámka
Křehké "jahodové" pusinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0pZy
Nejnovější recepty
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 2 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 2 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 4 hodinami
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí rizoto
MarketaAn před 3 minutami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 1 hodinou
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 3 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 4 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 5 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 5 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 6 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 6 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 6 hodinami
Tématické fráze:
sněhové pusinky jahodové,
sněhové jahodové pusinky,
jahodové cukroví,
recept na nadychane kokosove pusinky,
malinové sněhové věnečky,
linecké hvězdičky z bílého jogurtu,
snehove pusinky z marmelady,
jahodové placičky
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
cukr krystal,
jogurt bílý,
kokos strouhaný,
jahodová marmeláda
Komentáře (8)