Domácí paštika z vepřových jater
Domácí játrovou paštiku nechystáme v kuchyni denně, protože výroba je trochu pracnější. Přesto se odhodlejte a zkuste ji připravit podle našeho receptu. Podávat ji můžete s rybízovou omáčkou jako předkrm, ale třeba samotnou na chlebu jako svačinu.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 34 553 kJ / 8 259 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,20 g |
Tuky | 806,86 g |
Vláknina | 45,20 g |
Cholesterol | 2,26 g |
Sodík | 566 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 112,50 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 1. 2022 16:56
29. 4. 2017 16:31
Opravdu skvělá paštika. Už ji dělám asi po osmé a jde na dračku. Je o ni velký zájem v rodině,proto,abych nemusel co chvíli kutit,zavařuji ji. Tři hodˇky na 100 st, omnia sklénky ,červené víčka a plnění do 2/3 velikosti sklénky. Jednoduché a dobré. Zdeněk.
15. 12. 2016 18:15
Díky Marylas
13. 5. 2016 16:23
17. 11. 2014 17:36
17. 11. 2014 12:10
25. 2. 2014 19:10
23. 2. 2014 16:48
23. 2. 2014 16:30
23. 2. 2014 16:24
magdalenka: Taky uvažuju, že si udělám větší množství, podle jiného receptu, a zavařím. Kdysi jsme zavařovali při zabíjačce všechno, co se nevešlo do mrazničky.
chocolate: Opravdu se má zavařovat 2 x. Jen nevím jestli po 24 hodinách nebo více. Už jsem to hodně dlouho nedělala
praktik: Děkuji za receptík, třeba najde využití Ale paštika je určitě náročnější na přípravu, než ta, co jsem dělala já Zašpiním jen jeden hrnec a ponorný mixér, troubu zapínat nemusím, vše se udělá za chvilku na plotně. Ale....ta Vaše bude chuťově úplně někde jinde. Lpíte tam na té Pragandě? Použila bych sůl. A jinak já mám doma knížku: Zapomenuté receptury masných výrobků, ale ještě jsem nic nedělala. Budu to muset napravit
23. 2. 2014 00:43
22. 2. 2014 20:00
22. 2. 2014 19:17
ale mäso sa mi vždy dosť rozvarilo...to robí to dvojité sterilizovanie.
22. 2. 2014 18:54
Ptám se jako debil, ale maso jsem nikdy nezavařovala, mezi zavařováním jedna a dvě to má být v lednici?
22. 2. 2014 18:50
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 10 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 20 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Brokolicové placičky
HanLen uvařil před 48 minutami
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 6 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 6 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 7 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 9 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 11 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 12 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 12 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 13 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: vepřová játrová domácí paštika recepty vepřova paštika vepřová paštika recept recept na domácí vepřovou játrovou paštiku domácí paštika z jater jak dlouho zavařovat paštiku vepřová játra paštíka domácí paštika z vepřového masa a jater domácí zabíjačková paštika zabijačková paštika recept na domácí vepřovou paštiku domácí paštika z vepřového masa recept na veprovou paštiku recept vepřová paštika vepřová játrová paštika vepřová játra paštika recepty vepřová paštika s játry pomazánka z vepřových jater zabíjačková domácí paštika jak udelat veprovou pastiku
Suroviny: sádlo vepřové hřbetní, játra vepřová, cibule, česnek, sůl, pepř mletý, majoránka, kmín drcený, voda
Domácí paštika z vepřových jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v50X
19 názorů