Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlá omeletka z hlívy, pórku, červené papriky a kuřecího masa

Hodnocení receptu je 4,8 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 909 kJ /
695 kcal
Bílkoviny75,52 g
Tuky32,64 g
Vláknina9,90 g
Cholesterol 1,12 g
Sodík 497 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy19,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na olivovém oleji orestujeme kolečka omytého pórku, přidáme orestovat pokrájené proužky červené papriky a očištěnou hlívu, pokrájenou na plátky. Krok 2: Přidáme sůl, kmín, malinko podlijeme vývarem nebo vodou, aby papriky změkly, tedy dusíme chvilinku, dokud se vývar nebo voda nevydusí. Krok 3: Pak přidáme plátky pečeného kuřecího masa nebo kuřecího nářezu a restujeme dál. Nakonec rozkvrdláme všechna vejce a zalijeme tuto barevnou houbovou směs. Opečenou omeletu podáváme s pečivem nebo jen tak.

Zveřejněno 24. 2. 2014

Poznámka autorky varilamyskakas…

Já ji jedla rovnou z pánve nedalo se, byla velká a půlku jsem ji "symbolicky " nechala manželovi až dojde z práce....

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychlá omeletka z hlívy, pórku, červené papriky a kuřecího masa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q51G

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychlá omeletka z hlívy, pórku, červené papriky a kuřecího masa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q51G

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

varilamyskakasicku:RAMIRO;-)

Majka8: Mám je z trhů, jmenuji se nějak od "Ra", jsou moc dobré i jen tak ke chlebu s máslem:-K

varilamyskakasicku:Mají je v Kauflandu balení po 3ks...koupila jsem zítra recept vyzkouším:-D

díky, holky, všem - dnes jsem se ptala, jsou to sladké papriky ze Španělska, kapie to nejsou:-K

Pochutnala bych si:yes::yes:+

Omeleta vypadá moc vesele a barevně a určitě i chutně. Můj žaludek má ale papriky zapovězeny, tak posílám alespoň bodík+8 :yes:

spagetka: Ladka nie, kapia je hrubostenná, sladká, červená ale špicatá paprika pozri http://www.agriculture.bg/Kapia-Paprika.html ;-)

spagetka:No vidíš, já zase kupuji jako kapie http://nakup.itesco.cz/cs-CZ/ProductDetail/Product...;-)

Já nevím jak vy, ale já mám za kapie takové ty široké masité papriky a můžou být červené, žluté i zelené. Je to prostě kultivar normální papriky. V tomhle dávám wikipedii za pravdu - viz:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Kapie

dana danuska 24. 2. 2014 22:50
Ona tam ma fotky. To kapie nejsou.

dana danuska 24. 2. 2014 22:46
Holky neni. Tyhle papriky maji i u nas. Kapie maji taky. Tyhle jsou ruzovo cervene. Kapie prodavaji vedle nich. Madarske papriky. Zejtra se voptam prodavacu.

Ivo, ale to je kapie;-)

Tématické fráze:
paprika sladká ramiro, paprika kapie ramiro, kuřecí maso na pórku, paprika ramiro, kuřecí na pórku a paprice, recept na kuřecí maso čína, paprika kapie wikipedie, recept kuřecí maso a hlíva, recepty z porku a masa, červená paprika wikipedie, kuřecí maso naporku, hliva na paprice, kuřecí a paprika recept, paprika červená ramiro, ramiro paprika, porek, hlíva, maso, papriky, kuřecí maso na paprikách, kuřecí paprikáš wikipedie, kuřecí maso s paprikou, recept červená řepa podlouhlá

Suroviny:
hlíva ústřičná, paprika čerstvá červená, pórek, maso kuřecí, sůl, pepř, kmín celý, paprika čerstvá červená, vejce, olej olivový, voda

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu