Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lizebab - zapečená cuketa se sýrem a bulgurem

Hodnocení receptu je 5,0 (32×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

6. 3. 2014 13:24

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie7 283 kJ / 1 741 kcal
Bílkoviny83,62 g
Tuky142,64 g
Vláknina8,00 g
Cholesterol 1,41 g
Sodík 2,40 g
Sůl5,84 g
Sacharidy28,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-Nejlepší recepty od Dony

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Inka1 Inka1

6. 3. 2014 21:45

;-) Mě by to chutnalo moc :yes: Jen otázka - proč název LIZEBAB :-? :-D

Anna Kocikova Anna Kocikova

6. 3. 2014 21:40

Jani i já bych si pochutnala:-p:yes::-K

zuzun

6. 3. 2014 20:24

Tyto placicky vypadaji zrave, presne takove muzem! Cuketu, co se musi loupat ci odsemenit, jsem si roky ani predstavit nedokazala, ty nase maly cuketky tady ani ta seminka nemaji - to jsem pak mela tu cest videt cukety u nas v Cechach, to jsou dela! Ty se urcite loupat musi. Bodik ode me, nemuzu od te fotky oci odtrhnout:-p

jarka skrobakova

6. 3. 2014 18:46

Mně by moc chutnala Jani :yes::yes::-p:-K

tejaja tejaja

6. 3. 2014 16:34

Takéto recepty mám rada, asi by som si dala s kuskusom, ale aj ten bulgur by mi chutil:-D;-):yes:

Péťa

6. 3. 2014 16:26

Tenhle recept děláme, akorát místo bulguru dávám napůl uvařenou rýži.Nejlepší recepty od Dony to skoro slovo od slova obšlehly z receptu Jany Štěpánkové v knize p.Bohdalové "Hádej, kam půjdem na večeři.":yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 3. 2014 16:11

yanull: Jani, ještě zbylo;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 3. 2014 16:06

yanull: No, příště budu chytřejší;-)

Irule Irule

6. 3. 2014 15:34

I mně se to moooooc líbí :-p:-p+3:yes:

yanull yanull

6. 3. 2014 14:34

Jani, moc se mi to líbí:yes:, také bych se nechala "pozvat", ale asi nezbylo:-p;-). Já mladé cukety nikdy neloupu, zdá se mi to zbytečné, slupka je jemná a je pod ní nejvíce vitamínů. Tak jen vždy pečlivě omyji a ani slupka nazmar :-) +2:-K:yes:

suslajda suslajda

6. 3. 2014 14:05

Teda Jani to je paráda, já bych si moc pochutnala:-p:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zapecena cuketa recepty s bulgurem bulgur s cuketou zapečený bulgur s cuketou zapecena cuketa se syrem zapeceny bulgur recept zapečená cuketa recepty zapečený bulgur recepty musí se cuketa loupat cuketa bulgur bulgur cuketa loupat cuketu cuketa a bulgur bulgur recepty cuketa zapecena se syrem nejlepší bulgur cuketa na cestu cuketa se sýrem bulgur cuketa recept recept cuketa bulgur

Suroviny: cuketa, sýr nastrouhaný, vejce, bulgur, máslo, sůl, pepř, česnek

TopRecepty.cz

Lizebab - zapečená cuketa se sýrem a bulgurem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pKy6