Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené hvězdičky se sýrem, smetanou a bylinkami

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 4. 2014 21:10

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 650 kJ / 633 kcal
Bílkoviny52,08 g
Tuky45,36 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 596 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy4,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kdo chce, může si přidat i slaninu, udělala jsem 4 hvězdičky pro manžela se slaninou, pro sebe jen se sýrem.

Hvězdičky jsem opékala pak dál pomalu na další dobu uvedenou dobu, ale každý si sám podle své trouby uzpůsobí délku pečení a zapečení, pekla jsem podle receptu své kolegyně.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

varilamyskakasicku

26. 4. 2014 15:50

máša: mášo,udělej, jak píšeš, dělala jsem podle receptu kolegyně, zdály se mi křupavé, pak jsem je dělala podruhé a dala jsem menší teplotu a hlídala a ihned po vyndání jsme se snědli ;-)

máša

26. 4. 2014 13:55

měla jsem z JIPu mražené hvězdičky na dopékání, večer jsem je vyndala z mrazáku do lednice, ráno byly měkké a postupovala jsem přesně podle receptu. Problém spíš vidím v délce pečení. Na sáčku je napsáno 10- 12 minut, tady v receptu 5 předpek a až 25 dopek. I když jsem dobu zkrátila, byly tvrdé. Příště je jen 2- 3 min. rozpeču a poté 8- 10min. dopeču. Uvidíme.

spagetka

26. 4. 2014 10:44

máša: Ještě Andreu doplním, housky na rozpékání běžně koupíte v Albertu, Kauflandu a určitě i v jiných řetezcích a jsou vždy označené jako vhodné k dopékání, rozpékání apod......
Rozpékat normální housky taky sice jde, ale tam se musí víc hlídat teplota a doba pečení, a ty normální po zchladnutí ztvrdnou daleko rychleji, takže se musí rychleji zkonzumovat ;-);-);-)

srettka

26. 4. 2014 09:41

Já tomu říkám rozpeky a dělám z rohlíků.Peču max do 10 minut. Musí to mít křupavou kůrku a vláčné jádro.

1974andrea

26. 4. 2014 09:32

máša:Pokud chcete takto zapékat housky, měly by to být ty na dopékání, viz. http://www.toprecepty.cz/recept/23322-zapecene-vej...

máša

26. 4. 2014 08:52

;-( zkusila jsem a hvězdičky jsou naprosto tvrdé jako suchary. 160 stupňů a 5 + 18 minut a bylo to naprosté fiasko.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zapečené housky se smetanou predpek v albertu teplota rozpékání rohlíků pečivo hvězdičky zapečená houska ze zakysanou smetanou rozpekat mrazene pečivo zapečené bagety se zakysanou smetanou zapečené pečivo se slaninou rozpékač housek pečivo se sýrem a zakysanou smetanou rozpekani tvrdeho peciva palačinky na slano se zakysanou smetanou jak rozpékat housky housky k rozpekanu recepty na zapékané pečivo s bylinkami rozpékat housky křupavé vafle křehké lívance jak rozpékat mražené pečivo zapekana houska se syrem slaninou a vejcem pivovarské maso se zakysanou smetanou

Suroviny: houska, sýr nastrouhaný, vejce, sůl, pepř, smetana 12%, pažitka, petrželka

TopRecepty.cz

Zapečené hvězdičky se sýrem, smetanou a bylinkami

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Rrow