Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krémový dort s ovocem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

30. 5. 2014 09:51

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie18 966 kJ / 4 533 kcal
Bílkoviny66,97 g
Tuky290,44 g
Vláknina6,75 g
Cholesterol 1,81 g
Sodík 1,38 g
Sůl4,00 g
Sacharidy409,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je původně s jahodami, ale je na každém, jaké ovoce si zvolí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

6. 6. 2014 20:18

Katka.van: Já to s tím papírem dělám jako ty ,přesně ! Nic se nepřipeče a těsto zústavá zespoda krásně zlaté.:-*

Katka.van

6. 6. 2014 18:21

Zuzun: papír nepotírám. Jen vytřu formu, navrch dám papír a pak těsto
Dajda: Já to dělám proto, že nemám ráda pečení bez pečicího papíru (pak se mi buchta aj. drobí tím, čím to bylo vysypané (např. strouhanka). Raději používám pečicí papír a to tím způsobem, jak je uvedeno v receptu. Jednak se to dělá proto aby se papír "neklouzal" když na to liji těsto. A já to dělám i z toho důvodu, že když to vymažu nejprve máslem tak se mi těsto opravdu nepřipaluje k papíru a nemusím mít obavu, že s papírem sundám i půl dna dortu, buchty, chleba. Viděla jsem pečicí papír angličany používat dokonce i při smažení a tak nějak jsem si zvykla to tímto způsobem používat (ale ještě nejsem tak daleko abych to používala i na smažení, to byl jen příklad) :-)

zizala zizala

31. 5. 2014 05:48

Aby dobře držel papír na dnu formy nebo plechu, stačí plech lehce potřít vodou. Papír dobře přilne.

Dajda Dajda

30. 5. 2014 22:24

Potom ovšem nevím, proč bych tam měla dávat papír, když stejně formu vymazávám. Co tím vychytám?:-//

zuzun

30. 5. 2014 18:18

takze ten papir mazes z obou stran? Aby se pak nelepil na to upeceny testo? Patlani formy pred rozprostreni papiru se tu vetsinou dela aby ten papir dobre drzel na miste az na nej pujde testo. To ale logicky plati spis u vetsich forem kde papir ma kam utect, nebo plechu.

Katka.van

30. 5. 2014 16:56

Tak to zkuste a uvidíte. Je to anglická vychytavka a papír ani máslo se samozřejmě nerilepi, nepripali. Mám to vyzkoušené na více receptech. A spíše se mi stane ze se mi přilepi těsto na papír a jde hůře sundávat. S máslem se mi to nestává nikdy. :-))

Dajda Dajda

30. 5. 2014 13:34

Vymazat formu a pak tam dát papír, to je nějaké převrácené, ne? Pochopila bych vymazat papír a dát do formy, ale takhle to nemá význam. Těsto se může přilepit na papír a pod papírem se připaluje máslo.!:-S

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: dorty s ovocem krém do dortu s ovocem krémový dort převrácená buchta ovocné dorty recepty čím potřít ovoce na dortu ovocné kremy na dorty recepty pečící papír do dortové formy recepty na ovocné dorty ovocne kremy do dortů kremove dorty ovocné krémy na dorty ovocné dorty kremove recepty kremy do dortu s ovocem čím potřít dorty recepty kremy na ovocny dort čím potřít ovoce cim potrit ovoce na dort ovocny kremovy dort ovocne dortove kremy

Suroviny: máslo, cukr krystal, vejce, extrakt vanilkový, sůl, mouka hladká, prášek do pečiva, mango, ananas, broskve, smetana ke šlehání, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Krémový dort s ovocem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Nn7D