Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Putování za švestkovou vůní

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 30 min bez doby chladnutí korpusu

70 min (40 min příprava + 30 min tepelná úprava, bez doby chladnutí korpusu)

27. 8. 2014 19:35

Suroviny pro 12 porcí

12 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie20 870 kJ / 4 988 kcal
Bílkoviny94,75 g
Tuky208,25 g
Vláknina44,35 g
Cholesterol 682 mg
Sodík 542 mg
Sůl1,15 g
Sacharidy661,58 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Místo pudinku můžeme použít i želatinu.

Putování za švestkovou vůní je knížka pro děti od Ludvíka Aškenazyho ;-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Navir Navir

27. 8. 2014 19:38

Tééééda Danielko, ty vážně nezklameš :yes::yes::yes: Vypadá to teda moooc dobře, ukládám :yes::yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zprávy nova tncz 30.8.

Suroviny: mouka polohrubá, mléko, olej, kypřící prášek, vejce, cukr vanilkový, cukr moučkový, kakao, tuk, mouka hrubá, smetana zakysaná, cukr moučkový, mléko, pudink vanilkový bez vaření, švestky, skořice, voda růžová, cukr, pudink jahodový, voda

TopRecepty.cz

Putování za švestkovou vůní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mVzn