Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 963 kJ / 947 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,51 g |
Tuky | 4,72 g |
Vláknina | 51,83 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 144,98 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hustá polévka z červené čočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kkpx
Moje poznámka
Hustá polévka z červené čočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kkpx
Nejnovější recepty
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 14 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 21 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 21 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 22 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kanellbular - skořicové šneky
Lejji_ před 48 minutami
Falešná dršťková z hlívy
oring před 2 hodinami
Mrkvová buchta
veronika_straka před 2 hodinami
Cuketová buchta
mamina58 před 14 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 16 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 17 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 18 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 19 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 19 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 19 hodinami
Tématické fráze:
polevka z červene cocky s rajčaty,
polevka z cervené čočky,
polévka z červené čočky a rajčat,
polévka z červené čočky a zázvoru,
jak udělat červenou barvu,
červená čočka recepty,
polévka z červené čočky-recept,
recepty z červené čočky,
polevka z ceevene cocky s rajcaty,
polévka z červené čočky římský kmín,
čevená čočka recepty římský kmín,
polévka z červené čočky a římský kmín,
polévka z červené čočky se zázvorem,
polevka z cervebe cocky s rajcaty a zazvorem,
veganotic,
recepty cevena cocka,
cevena cocka recepty,
polévka z barevné čočky,
hustá polévka,
čevená čočka recept
Suroviny:
čočka červená,
cibule,
protlak rajčatový,
česnek,
zázvor,
římský kmín mletý,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (5)
Zatímco "asi 2 cm nastrouhaného zázvoru (zázvorem nešetříme)" mi přijde přiměřené,
tak použití "1.5 lžičky římského kmínu" si po chuťové stránce nedokážu ani jen představit. Množství by mi nepřišlo nepřiměřené, pokud by tam nebylo to slůvko "římského"