Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 963 kJ / 947 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,51 g |
Tuky | 4,72 g |
Vláknina | 51,83 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 144,98 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hustá polévka z červené čočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kkpx
Moje poznámka
Hustá polévka z červené čočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kkpx
Nejnovější recepty
Kvašené zelí
Přidáno před 14 hodinami
Cuketová bábovka s kakaem a banánem
Přidáno před 21 hodinami
Pečený holandský řízek
Přidáno 13. 9. 2025 21:36:51
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno 13. 9. 2025 15:01:03
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno 13. 9. 2025 14:08:09
Čalamáda
Přidáno 13. 9. 2025 14:00:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Kajkajak před 9 hodinami
Švestkové buchty z kynutého těsta
mrazule před 10 hodinami
Škvarečky z bedel
lukadu před 11 hodinami
Honzovy buchty (jemné a vláčné)
xlindadivis před 11 hodinami
Vepřové na kmíně
Zbynek Hladik před 12 hodinami
Bramborový koláč s meruňkami
Alamatej před 12 hodinami
Nebe v hubě
Kookina před 12 hodinami
Domácí kečup
Fitulka před 13 hodinami
Rychlý švestkový koláč
maminka Machulka před 14 hodinami
Hovězí kližka na česneku a majoránce
kimil před 14 hodinami
Tématické fráze:
polevka z červene cocky s rajčaty,
polevka z cervené čočky,
polévka z červené čočky a rajčat,
polévka z červené čočky a zázvoru,
jak udělat červenou barvu,
červená čočka recepty,
polévka z červené čočky-recept,
recepty z červené čočky,
polevka z ceevene cocky s rajcaty,
polévka z červené čočky římský kmín,
čevená čočka recepty římský kmín,
polévka z červené čočky a římský kmín,
polévka z červené čočky se zázvorem,
polevka z cervebe cocky s rajcaty a zazvorem,
veganotic,
recepty cevena cocka,
cevena cocka recepty,
polévka z barevné čočky,
hustá polévka,
čevená čočka recept
Suroviny:
čočka červená,
cibule,
protlak rajčatový,
česnek,
zázvor,
římský kmín mletý,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (5)
Zatímco "asi 2 cm nastrouhaného zázvoru (zázvorem nešetříme)" mi přijde přiměřené,
tak použití "1.5 lžičky římského kmínu" si po chuťové stránce nedokážu ani jen představit. Množství by mi nepřišlo nepřiměřené, pokud by tam nebylo to slůvko "římského"