Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 971 kJ / 710 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,38 g |
| Tuky | 8,01 g |
| Vláknina | 9,35 g |
| Cholesterol | 141 mg |
| Sodík | 2,11 g |
| Sůl | 5,27 g |
| Sacharidy | 84,47 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí s řapíkatým celerem a jinou zeleinou.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RlV
Moje poznámka
Hovězí s řapíkatým celerem a jinou zeleinou.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RlV
Nejnovější recepty
Hrachová kaše bez mouky
Přidáno před 26 minutami
Čočka se zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Cibulačka s červeným vínem
Přidáno před 2 hodinami
Rýžové nudle s krevetami
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové kostky po domažlicku
Přidáno před 3 hodinami
Rychlokuře na kari
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klášterské řezy
Petronilka před 36 minutami
Hrníčková bábovka
majdaspatenkova před 1 hodinou
Jemné majonézové raženky
Wanilor před 1 hodinou
Rychlé tvarohové knedlíky
Alexandr před 1 hodinou
Vepřové na kari a zázvoru
Danoouch před 1 hodinou
Mřížkový "smetanový" koláč
alca2 před 1 hodinou
Výborná svíčková
Eficka82 před 1 hodinou
Domácí nudle
Merylas před 1 hodinou
Květákové ledvinky
xBodie před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Petule123 před 2 hodinami
Tématické fráze:
řapíkatý celer jako příloha,
hovezi na rapikatem celeru,
příprava řapíkatého celeru,
zapečený fenikl,
recepty s celerem,
řapikaty cerel,
fenikl použití,
rapíkaty celer polevka,
jak upravit celer,
hovězí maso s řapíkatým celerem,
fenikl v kuchyni,
zapékaný fenikl,
celer řapíkatý-recepty,
recepty-řapíkatý celer,
fenikl, polévka,
polevka s řapikatym celerem,
hovězí na celeru,
řapikaty celer salát,
řapikaty celer recepty hovězi maso,
hovězí maso s celerem
Suroviny:
plec hovězí,
celer řapíkatý,
pórek,
rajče,
směs zeleninová mražená,
česnek,
koření,
koření kari,
kečup sladký,
sůl,
olej olivový,
petrželka
Komentáře (4)