Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dalamánkové bagety

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 3. 2009 09:32

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie10 402 kJ / 2 486 kcal
Bílkoviny63,10 g
Tuky70,95 g
Vláknina18,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 161 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy389,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ercicka ercicka

18. 3. 2009 08:11

tak by som mohla do toho vajca dat trochu mlieka.... ale aj tak mam pocit, ze ta moja truba malo pecie... piekla som to tak, ze som vyhriala trubu na 200, potom som tam dala rohliky, stiahla na 170 a piekla asi 18min s cirkulaciou vzduchu

cathleen cathleen

18. 3. 2009 08:09

Ercicko, vždyť jsou krásné!:yes::yes:
Opravdu pečivo potírám jen rozšlehaným vejcem, popř.zředěným asi lžící vody, ničím jiným....a peču ho zpočátku hodně prudce (vkládám do trouby vyhřáté na 200°C), jestli to nebude tím.
Spíš se vždycky musím snažit, abych to neměla až moc tmavé:-D

Merylas Merylas (moderátorka)

17. 3. 2009 21:57

Erčičko, mě se ale líbí :yes:

Merylas Merylas (moderátorka)

17. 3. 2009 21:56

Pečivo i dřív dostane barvu, když ho potřeš mlékem. Já ho většinou ředím napůl s vodou, protože se mi to už zdá tmavé až moc. Ale zase na tom nedrží semínka, tak si musíš vybrat:-))

ercicka ercicka

17. 3. 2009 21:21

zase su blede:-S ako dlho ich pecies? teda ja som z nich narobila rohliky :-8

ercicka ercicka

17. 3. 2009 18:21

Tak a idem ich vhyskusat :yes: drzte mi palce ;-)

Paprika Paprika

16. 3. 2009 16:40

Cathleen - jsou nádherné :yes::yes::yes: Ten plech na bagety si budu muset pořídit (já už teď mám plnou kuchyň krámů:-D). Jenže to aby měl den alespoň o 12 hod víc, abych to všechno stihla:-//. Samozřejmě dávám bodík a smekám, jsi fakt šikulka ;-)

cathleen cathleen

16. 3. 2009 13:21

Zespodu jsou vypečené, tak akorát. Je to tím plechem na bagety, nahřeje se a bagety se vlastně pečou i odspoda:yes::yes:

ercicka ercicka

16. 3. 2009 12:57

ja to tym vajcom natieram :-S a ake su odspodu? ja myslim, ze mi slabo hreje truba, zeby som mala pancovanu elektrinu? :-D:-D:-D

cathleen cathleen

16. 3. 2009 11:28

Pekárna ti těsto udělá (stejně, jako robot), a navíc i vykyne. Pokud ji nemáš, kyne těsto v míse samo...každopádně po umísení musí vykynout.
Pak ho z pečky (nebo mísy) vyndáš, znovu promísíš, abys "vyhnala" vzduch a těsto zpevnila....a můžeš tvarovat:yes:
Po vytvarování už rohlíky, bagety nebo chleba kynou na plechu, a když vykynou, dáš péct do vyhřáté trouby.

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 3. 2009 11:21

cathleen, ber mne, jako člověka, co nemá pekárnu. Jak je myšleno-dáme do pekárny a pak znova propracujeme. Myšleno-vyndat z pekárny a ještě propracovat rukama, ano?:-8:-?

Hella Hella (moderátorka)

16. 3. 2009 10:52

Teda ta fotka, úplně se mi sbíhají sliny! Super a bodík!

cathleen cathleen

16. 3. 2009 10:17

Pečeš vůbec z kynutého těsta:-?

Eliza Eliza

16. 3. 2009 10:12

Nojo holky, jenže to není tak jednoduché...;-) Pekárnu nemám a myslím, že bych ji stejně ani neužila, robota s hnětačem mám, ale nevím, jak na to... :-8
Ale dneska mám v plánu něco péct, recept jsem tu nenašla, tak pokud se povede, podělím se...:-):-):-)

Merylas Merylas (moderátorka)

16. 3. 2009 10:08

Vypadají nádherně:yes: Tento recept je pro mě zas jak červená pro býka, potřebuju pečivo, takže půjdu na ně:-D Elizo, doufám že nezklameš :-D a vyzkoušíš. Určitě se podaří:yes::-))

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: plech na bagety bageta recept bagety recept dresing na bagetu dalamánky recept dresing do bagety dalamánkové těsto tvarování baget dresing do baget recept na bagety dresing do baget recept recept na bagetu bagetový dresink bagetový dresing dobrá bageta dobrá bageta dalamánek bagety recepty těsto na bagety recept na dobre bagety

Suroviny: voda, cukr, droždí, olej, sůl, bramborák v prášku, kmín drcený, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká

TopRecepty.cz

Dalamánkové bagety

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DkM5