Suroviny
Porce: moc
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 581 kJ / 617 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,83 g |
Tuky | 22,87 g |
Vláknina | 50,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 71 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 79,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sofrito
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wVlM
Moje poznámka
Sofrito
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wVlM
Nejnovější recepty
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Cukeťák
Přidáno před 16 hodinami
Korejský salát z okurek
Přidáno 17. 7. 2025 14:06:48
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno 17. 7. 2025 12:21:38
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňková marmeláda
MarcelaPa před 3 hodinami
Kure pecene
raelggg před 4 hodinami
Jablečná bábovka
stepankovasarka před 4 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
kucharicek14 před 5 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
mariannamahrik před 6 hodinami
Cuketový perník
ZuzkaBob před 6 hodinami
Těstoviny se sýrovou omáčkou s houbami
lukasek.sarka.ladik před 9 hodinami
Panenkové medailonky dušené na špeku a cibuli
Debackey před 10 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Terrana před 10 hodinami
Koprová polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Tématické fráze:
tvořič ledu,
recept na gulášou polévku,
celerové pesto,
recke sofrito,
sorfito,
sofritto,
vepřové sorfito,
italské sofrito,
kreolská kuchyně recepty,
jidlo do mrazaku,
soffrito,
pasta sofrito,
kuřecí sofrito,
kubánská kuchyně,
kubánské jídlo,
recepty na kubansky jidlo,
kubánské jídla,
tvořič ledu do mrazáku,
jak udělat pastu z jalapeňos,
co je sufrito
Suroviny:
olej olivový,
cibule,
paprika,
paprička jalapeňos,
česnek,
koriandr,
protlak rajčatový,
sůl,
pepř,
šťáva limetková
Komentáře (8)
Jak jsem sledoval Portugalské a Kreolské vaření, tam začínají osmahnutím cibule, celerové nati a karotky, teda Trinity. Vše najednou, jako my jen tu cibuli. Jinde se přidává už do témeř hotového, takže, kdo zkusí pesto a přidá komentář?
damy davam vam do velkej pozornosti...vydrzi to v chladnicke aj...no ja to tam mam urcite uz mesiac a nic tomu nie je....a pouzivam to fatk ako ochutene zdrave zahustovadlo, vsade kde dusim maso s nejakou zeleninkou, do gulasou a tak podobne.....fakt o nema chybu.
v tej poznamke co si pisal o pouzivani v taliansku...no a nie je to vlastne pesto
A i popis, co s tím je
Jupíí už jsem papričky našla, takže tady:http://papricka-jalapeo.navajo.cz/