Kroupový salát s hokkaido

Saláty Doba přípravy: 1 hod 0 názorů

Saláty Doba přípravy: 1 hod 0 názorů

Suroviny 6 porcí

250 g krup
menší dýně hokaido
velká cibule
alespoň 5 stroužků česneku
4 mrkve
další zelenina dle chuti (petržel, celer, kukuřice)
olej
sůl
na vylepšení 200 g tvrdého sýru

Postup přípravy receptu

  1. Uvařené kroupy smícháme s krátce podušenou mrkví (příp. další připravenou zeleninou) a zesklovatělou cibulkou.

  2. Neloupané hokaido nakrájíme na malé kousky, krátce orestujeme na česneku, osolíme, cca 10 minut podusíme a přidáme k základu salátu. Vmícháme případně sterilovanou zeleninu a nahrubo nastrouhaný sýr.

Poznámka od kuchařky

Na fotce použitá zelenina v salátu: hokaido, mrkev, petržel, celer, steril. kukuřice

Komentáře k receptu Kroupový salát s hokkaido

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: kroupový salát hokaido recepty hokaido salát s kroupami salát z hokaido hokaido salaty hokajdo salát matjesy z dýně hokaido matjesy z dýně hokaido hokaido salát kroupy a hokaido salat hokaido recept salát hokaido hokaido s kroupami