Kroupový salát s hokkaido

StankaO Kuchařka: StankaO

Doba přípravy: 1 hod 6 porcí Saláty 0 názorů

Suroviny

250 g krup
menší dýně hokaido
velká cibule
alespoň 5 stroužků česneku
4 mrkve
další zelenina dle chuti (petržel, celer, kukuřice)
olej
sůl
na vylepšení 200 g tvrdého sýru
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Uvařené kroupy smícháme s krátce podušenou mrkví (příp. další připravenou zeleninou) a zesklovatělou cibulkou.

  2. Neloupané hokaido nakrájíme na malé kousky, krátce orestujeme na česneku, osolíme, cca 10 minut podusíme a přidáme k základu salátu. Vmícháme případně sterilovanou zeleninu a nahrubo nastrouhaný sýr.

Poznámka

Na fotce použitá zelenina v salátu: hokaido, mrkev, petržel, celer, steril. kukuřice

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Kroupový salát s hokkaido

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: kroupový salát hokaido recepty hokaido salát s kroupami salát z hokaido hokaido salaty hokajdo salát matjesy z dýně hokaido matjesy z dýně hokaido hokaido salát kroupy a hokaido salat hokaido recept salát hokaido hokaido s kroupami