Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 365 kJ / 1 043 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,07 g |
Tuky | 4,66 g |
Vláknina | 59,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 57 mg |
Sůl | 0,05 g |
Sacharidy | 153,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vegan burger z červené čočky se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vkz5
Moje poznámka
Vegan burger z červené čočky se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vkz5
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 13 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 19 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 7 hodinami
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 9 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 12 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 12 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 12 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 12 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
olivka před 14 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 14 hodinami
Tématické fráze:
vegan burger,
burger z čočky,
hamburger z červené čočky,
veganský burger,
hamburger z cocky,
vegan burger recept,
vegansky burger recepty,
placky z červené čočky,
veganský burger recept,
hamburgr z červené čočky,
vegan burger recepty,
hamburgry z červené čočky,
vegan hamburger,
hamburger pro vegany,
recept na veganský burger,
červená čočka recepty,
veganburger,
burgr z čočky,
recepty z červené čočky,
veganský hamburger recept
Suroviny:
čočka červená,
paprika čerstvá červená,
mrkev,
kapusta růžičková,
brokolice,
cibulka jarní,
česnek,
olej olivový,
římský kmín mletý,
sůl,
pepř
Komentáře (3)