Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 443 kJ / 345 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,70 g |
| Tuky | 30,25 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 99 mg |
| Sodík | 110 mg |
| Sůl | 0,28 g |
| Sacharidy | 10,45 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny vymícháme dohladka. Necháme chvíli odležet.
Krok 2: Hodí se na všechny druhy listových salátů a okurek. Je velice chutná.
Zveřejněno 28. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanová zálivka s kaviárem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/noyY
Moje poznámka
Smetanová zálivka s kaviárem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/noyY
Nejnovější recepty
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 2 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční košíčky
Přidáno před 3 hodinami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 5 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 6 hodinami
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Barevná kuřecí čína
lenka.s.r před 5 minutami
Časově úsporná tvarohovo-jablečná "hraběnka"
SimonkaMona před 1 hodinou
Hrníčková bábovka
Silvik85 před 1 hodinou
Slepičí polévka s noky
Kajkajak před 2 hodinami
Linecké pudinkové cukroví
Prakva před 3 hodinami
RETRO pudink
radimlaska10 před 4 hodinami
Dýňový koláč
DvorMar před 4 hodinami
Kynutý makový květ
KlaunVG před 5 hodinami
Moučník s pudinkovým krémem
LUCAH před 9 hodinami
Tématické fráze:
smetanová zálivka na salát,
smetanova zalivka,
kaviárová omáčka recept,
smetanova zalivka na pizzu,
smetanová zalivka na maso,
smetanova zalivka s česnekem,
zálivka na salát smetanová,
omáčka s kaviarem,
recepty z červeným kaviárem,
smetanová zálivka ze sladke smetany,
smetanová zálivka recept,
smetanovo bylinková zálivka
Suroviny:
smetana,
smetana sladká,
sůl,
pepř,
kopr,
bazalka čerstvá,
kaviár černý,
šťáva citronová,
mléko
Komentáře (3)