Treska s lilkem a rajčaty

maris Kuchařka: maris

Ryby 4 názory

Suroviny

500 g tresky bez kůže (filé)
1 lilek
4-5 rajčat
lístky čerstvého oregana
sůl
bílý pepř
olivový olej
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Lilek nakrájíme na kostičky.

  2. V hlubší pánvi rozehřejeme cca 2 lžíce olivového oleje, přidáme lilek, zprudka opečeme, vložíme nakrájená rajčata, osolíme, opepříme a krátce společně podusíme. Směs posypeme lístky oregana a promícháme.

  3. Filé osolme, opepříme a opečeme dozlatova na trošce oleje.

  4. Zeleninovou směs rozdělme na talíře a na každý přidáme porci ryby.

  5. Podáváme s bagetkou.

Poznámka

Vždy jsem nechávala lilek vypotit, ale poslední dobou jsou k dostání krásné, čerstvé, které můžeme připravovat přímo - bez obavy, že budou hořké.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 30 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Treska s lilkem a rajčaty

Tématické fráze: filé s lilkem treska recept lilek s rybou recept treska lilek lilek file ryba lilek cuketa pečená treska s lilkem jak udělat na pánvi lilek.s rybou riby file s lilkem treska s hlívou tmavá treska s lilkem zapečená ryba z cuketou lilkem a rajčatem treska s cuketou a lilkem treska pečená s lilkem, rajčaty a sýrem