Velikonoční beránek
Když jsou Velikonoce přede dveřmi, je ideální čas oprášit formu na beránka. V každé rodině se peče tato tradiční velikonoční dobrota trochu jinak. Pokud stále nemáte ten pravý recept, zkuste tuto klasiku z třeného těsta.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 13 756 kJ / 3 288 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,36 g |
Tuky | 134,64 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 1,35 g |
Sodík | 606 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 442,16 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 4. 2020 22:13
11. 4. 2020 21:27
30. 3. 2018 10:44
9. 3. 2017 22:22
3. 4. 2015 14:39
1. 4. 2015 19:04
28. 3. 2015 09:03
19. 4. 2014 13:08
19. 4. 2014 12:43
17. 4. 2014 11:56
31. 3. 2013 08:53
29. 3. 2013 20:47
8. 3. 2012 22:20
1. 4. 2009 08:53
31. 3. 2009 15:59
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 8 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 21 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno 28. 3. 2024 16:08
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Polévka z uzeného jazyka
Petaja uvařila před 9 minutami
Znojemská pečeně podle Kluků v akci
Petaja uvařila před 9 minutami
Mléčné francouzské houstičky
Wanilor uvařila před 12 minutami
Vepřové na houbách
Peggy72 uvařila před 18 minutami
Nádivka velikonoční
Palecek uvařila před 26 minutami
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 1 hodinou
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 2 hodinami
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Veselá velikonoční muffinová kuřátka vás rozněžní. Zkuste je podle videonávodu
Biskupský beránek: Vláčný moučník voní ovocem a čokoládou a podle našeho receptu ho připraví i pekařští začátečníci bez zkušeností
Velikonoce v Itálii: Buchta ve tvaru holubice vznikla jako z nouze ctnost, přitom chutná božsky!
Další recepty
Tématické fráze: velikonoční beránek velikonoční beránek recept recept na velikonočního beránka beránek recept beránek recepty velikonocni beranek recept velikonoční beránek velikonoční beránek recepty velikonoční beránek biskupský recepty na velikonocniho beranka velikonoční beránek top recepty recept na beránka beránek velikonoční velikonoční recepty na beránka top recepty velikonocni beranek velikonocniberanek jak vyklopit velikonočního beránka jak se peče velikonoční beránek recept beranek kdy vyklopit beranka
Suroviny: máslo, vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, mléko, mouka polohrubá, prášek do pečiva, šťáva citronová, tuk, mouka hrubá
Velikonoční beránek
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NxOv
37 názorů