Mandarinky v hořké čokoládě s mořskou solí

Suroviny

mandarinky
hořká čokoláda (85%)
mořská sůl

Postup přípravy receptu

  1. Nalámanou čokoládu si rozpustíme ve vodní lázni.

  2. Do rozpuštěné čokolády pak namáčíme mandarinky. Můžete je namočit celé nebo jen do poloviny.

  3. Namočené je pak položíme na pečící papír a čokoládu na nich necháme chvilku vychladnout.

  4. Těsně před zatuhnutím čokoládu posypeme mořskou solí a počkáme až nám ztuhne úplně.
    Doporučuji podávat vychlazené.

Poznámka od kuchařky

Další mé recepty najdete na http://cookingwithsusa.blogspot.cz/

Komentáře k receptu Mandarinky v hořké čokoládě s mořskou solí

  • mirka899 mirka899

    Vyborna kombinace chuti. Velmi osvezujici mezi vanocnimi sladkostmi. Rychle a jednoduche :-K. Davam bod a budu delat casteji.

    Odpovědět

  • MarcelaPa MarcelaPa

    Fajn, je zbytečné, aby tady byl 2x, i když je dobrý.;-):-D Díky.

    Odpovědět

  • hosta hosta

    MarcelaPa: Ten původní recept tedy mažu:-))

    Odpovědět

  • MarcelaPa MarcelaPa

    Tento recept už jsi sem dávala 10. 1. 2015.:-)

    Odpovědět

  • 1974andrea 1974andrea

    Míšo, já bych možná měsíčky mandarinek před namočením do čokolády vložila v pytlíku do lednice, aby čokoláda na studených rychleji ztuhla a mandarinky neoschly;-)

    Odpovědět

  • hosta hosta

    „Jak prosté, milý Watsone.“ - to je vynikající nápad:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: mandarinky v čokoládě mandarinky s čokoládou quartier mandarine chocolat višně v hořké čokoládě recept jak připravit kyselé mandarinky namacime v cokolade nova tncz 25.9.2015