Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 502 kJ / 2 271 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 83,30 g |
| Tuky | 57,34 g |
| Vláknina | 32,30 g |
| Cholesterol | 125 mg |
| Sodík | 2,09 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 341,24 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny penne s vinnou klobásou a kaštany
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/80Nj
Moje poznámka
Těstoviny penne s vinnou klobásou a kaštany
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/80Nj
Nejnovější recepty
Batátová kaše
Přidáno před 4 hodinami
Krkovička s dýňovo-bramborovou kaší
Přidáno před 4 hodinami
Masová směs Mexiko
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí kousky s dýňovým pyré vhodné pro diabetiky
Přidáno před 6 hodinami
Zeleninové pyré s muškátovou dýní
Přidáno před 6 hodinami
Kakaová kolečka s čokoládou
Přidáno před 6 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaná banánová buchta
brtna před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
brtna před 3 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
brtna před 3 hodinami
Babiččina fazolačka
Marierosulkova před 4 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
KetyHu před 5 hodinami
Vepřové plátky s krůtími játry a fazolkami
adelaku před 6 hodinami
Sekaná v anglické slanině
poirotka před 6 hodinami
Pečené brambory s masem a žampióny
Veritaska před 8 hodinami
Křehký jablkový koláč
Potocky před 9 hodinami
Tématické fráze:
vinná klobása s těstovinami,
vinná klobása s testoviny,
vinná klobása a na těstoviny,
vinná klobása špagety,
těstoviny vinná klobása,
vinná klobása zapečená s bešamelem,
těstoviny a vinná klobása recept,
těstoviny s vinnou klobásy,
recept vinná klobása těstoviny,
penne těstoviny recepty,
těstoviny s vinnou klobás
Suroviny:
těstoviny penne,
klobása vinná,
kaštan jedlý,
cibule červená,
česnek,
rajče loupané,
šalvěj čerstvá,
petrželka,
olej olivový,
sůl mořská,
koření chilli sušené,
parmazán
Komentáře (5)