Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 502 kJ / 2 271 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,30 g |
Tuky | 57,34 g |
Vláknina | 32,30 g |
Cholesterol | 125 mg |
Sodík | 2,09 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 341,24 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny penne s vinnou klobásou a kaštany
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/80Nj
Moje poznámka
Těstoviny penne s vinnou klobásou a kaštany
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/80Nj
Nejnovější recepty
Smaženice s krupičkou
Přidáno před 31 minutami
Hříbky s rajčaty a tymiánem
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová plec na houbách
Přidáno před 6 hodinami
Sýrová placka
Přidáno před 8 hodinami
Rychlé krůtí prsní kousky s česnekovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Hraběnčiny řezy s kokosem
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Srbské rizoto z vepřové plece
JanaPav před 17 minutami
Švestkový koláč s drobenkou
Andy10 před 42 minutami
Prošívaná deka
Tynaja před 55 minutami
Kakaový koláč s pudinkem a malinami
Sima1996 před 1 hodinou
Jednoduchý domácí chleba
Glapet před 4 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
sunnydog před 7 hodinami
Pečená zelenina
Jan54 před 9 hodinami
Kuře na cuketě, rajčatech a zakysané smetaně
Andulin před 10 hodinami
Chlebový nákyp
Kajkajak před 18 hodinami
Salát z kysaného zelí, plný vitamínů
Kajkajak před 18 hodinami
Tématické fráze:
vinná klobása s těstovinami,
vinná klobása s testoviny,
vinná klobása a na těstoviny,
vinná klobása špagety,
těstoviny vinná klobása,
vinná klobása zapečená s bešamelem,
těstoviny a vinná klobása recept,
těstoviny s vinnou klobásy,
recept vinná klobása těstoviny,
penne těstoviny recepty,
těstoviny s vinnou klobás
Suroviny:
těstoviny penne,
klobása vinná,
kaštan jedlý,
cibule červená,
česnek,
rajče loupané,
šalvěj čerstvá,
petrželka,
olej olivový,
sůl mořská,
koření chilli sušené,
parmazán
Komentáře (5)