Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 200 kJ / 1 243 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,18 g |
Tuky | 8,37 g |
Vláknina | 97,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,20 g |
Sacharidy | 156,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
(Nejen) Novoroční čočka po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ok4B
Moje poznámka
(Nejen) Novoroční čočka po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ok4B
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 12 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 13 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 22 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 7 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 9 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 9 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 11 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 11 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 11 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 11 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 12 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 12 hodinami
Tématické fráze:
čočka po italsku,
čočka,
novoroční cocka,
čočka na nový rok,
novoroční namáčení,
čočka po italsku recept,
novoroční přání na facebook,
zelena cocka po italsku,
novoroční čočka jinak,
recept čočka po po italsku,
novoroční čočka top revepty,
čočka s bílým vínem,
cocoka po italsku,
čočka po thaisku,
čočka na nový rok recept,
čočka recept,
čočkový salát,
novoroční přání,
salat z černé čočky po italsku,
červená čočka se zeleninou a novoroční přání
Suroviny:
čočka zelená,
mrkev,
celer,
bobkový list,
cibule,
víno bílé,
vývar,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (13)