Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 23 490 kJ / 5 614 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,78 g |
Tuky | 303,05 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 1,43 g |
Sodík | 756 mg |
Sůl | 2,01 g |
Sacharidy | 570,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bábovka tety Hanky - s vaječným koňakem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wv3R
Moje poznámka
Bábovka tety Hanky - s vaječným koňakem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wv3R
Nejnovější recepty
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 5 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 5 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 5 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 5 hodinami
Bramborák s masovou haší
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová omáčka k těstovinám
TondaJ před 17 minutami
Fazolky na smetaně
TondaJ před 21 minutami
Vepřová játra - luxusní
Lasulena před 28 minutami
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Hankadr před 1 hodinou
Maso po Sečuánsku
DagmaRaba před 1 hodinou
Bábovka bez vajec
Vladour před 1 hodinou
Jogurtový koláč s drobenkou
Noumik před 1 hodinou
Klasický rybí salát ze zavináčů
ricci před 2 hodinami
Citronová bábovka
petr.bernatik@centrum.cz před 3 hodinami
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 6 hodinami
Tématické fráze:
bábovka s vaječným koňakem,
recepty s vaječným koňakem,
recepty na domácí bábovky,
bábovka s vaječným koňakem a kokosem,
bábovka s vaječným koňakem recept,
bábovka recept s vaječným koňakem,
top recepty bábovka s vaječným konakem,
top recepty bábovky s vaječným koňakem,
buchta s vaječným likérem,
bábovka z vaječným koňakem,
babovka
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
solamyl,
mouka polohrubá,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
olej,
koňak vaječný
Komentáře (8)
Taky ji dělám, je skvělá, jen dávám víc mouky aby nebyla tak mastná.