Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nádivka nejen na Velikonoce

Není pravidlem, že velikonoční nádivku můžeme péct jen na Velikonoce. Recept na nádivku, plnou uzeného masa, uplatníte po celý rok. Konzumovat ji můžeme samostatně, nebo jako přílohu třeba k pečenému kuřeti.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

17. 4. 2016 07:38

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie17 264 kJ / 4 126 kcal
Bílkoviny190,16 g
Tuky112,22 g
Vláknina43,00 g
Cholesterol 3,11 g
Sodík 7,43 g
Sůl17,57 g
Sacharidy567,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lucka

15. 4. 2017 09:50

<3<3 vynikající<3<3:-):-):-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nádivka z rohlíků recepty velikonoc nádivka nejen na velikonoce nádivka nejen o velikonocích nadivka nejen velikonoční

Suroviny: rohlík, vejce, maso uzené, vývar z uzeného masa, pepř mletý, sůl, česnek, libeček, tuk

TopRecepty.cz

Nádivka nejen na Velikonoce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vvrL