Nádivka nejen na Velikonoce
Není pravidlem, že velikonoční nádivku můžeme péct jen na Velikonoce. Recept na nádivku, plnou uzeného masa, uplatníte po celý rok. Konzumovat ji můžeme samostatně, nebo jako přílohu třeba k pečenému kuřeti.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 17 264 kJ / 4 126 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 190,16 g |
Tuky | 112,22 g |
Vláknina | 43,00 g |
Cholesterol | 3,11 g |
Sodík | 7,43 g |
Sůl | 17,57 g |
Sacharidy | 567,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 4. 2017 09:50
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzské řízečky
Přidáno před 4 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 6 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 7 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 17 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Květáková fritáta
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Právě bylo uvařeno:
Výborný piškotový korpus na dorty
Santiago uvařila před 30 minutami
Frankfurtská jemná polévka
es.jana.dobrecova uvařil před 52 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
DeniskaBoo uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný piškotový korpus
Andy.E uvařila před 1 hodinou
Frankfurtská polévka
spagin uvařila před 2 hodinami
Bezva smažený sýr
DVJU7 uvařila před 2 hodinami
Pomazánka z uzeného tvarohu
janatka uvařila před 2 hodinami
Moje řízky naruby
Lucie1001 uvařila před 2 hodinami
Vepřové na houbách
habis uvařila před 3 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
JaninaZ. uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií aneb Jak jsem měnila pojišťovnu kvůli příspěvkům a co se vlastně pro celiaky nabízí
Jak udělat z libečku „maggi“? Kromě svazku aromatické bylinky stačí jen voda, sůl a olej a postup, který zvládne každý
Pažitková omáčka podle staročeského receptu: Základem lahodné chuti je domácí vývar a smetana, pažitka dodá svěžest
Další recepty
Tématické fráze: nádivka z rohlíků recepty velikonoc nádivka nejen na velikonoce nádivka nejen o velikonocích nadivka nejen velikonoční
Suroviny: rohlík, vejce, maso uzené, vývar z uzeného masa, pepř mletý, sůl, česnek, libeček, tuk
Nádivka nejen na Velikonoce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vvrL
1 názor