Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 499 kJ / 1 553 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 126,77 g |
| Tuky | 71,24 g |
| Vláknina | 10,40 g |
| Cholesterol | 3,00 g |
| Sodík | 7,51 g |
| Sůl | 20,15 g |
| Sacharidy | 68,43 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na olivovem oleji zesklovatet salotku a cesnek, pridat strouhanku, vsypat musle, zalit vinem a vyvarem, opeprit, osolit, prikryt poklickou, varit.
Po 3 minutach priklopene poradne protrepat.
Varit dalsi 3 minutky a prikryte nechat jeste tak 2 minutky dojit.
Na taliri prelit musle omackou, posypat bylinkami a zakapat citronem. Krok 2: Hodi se bagetka a nebo jen tak. Krok 3: Pred varenim musle na chvili nechat v pokojove teplote.
Musle otevrene a nejak poskozene vyhodit, ty ostatni pod tekouci vodou omyt.
Musle, ktere se pri vareni neotevrou, vyhodit.
Po 3 minutach priklopene poradne protrepat.
Varit dalsi 3 minutky a prikryte nechat jeste tak 2 minutky dojit.
Na taliri prelit musle omackou, posypat bylinkami a zakapat citronem. Krok 2: Hodi se bagetka a nebo jen tak. Krok 3: Pred varenim musle na chvili nechat v pokojove teplote.
Musle otevrene a nejak poskozene vyhodit, ty ostatni pod tekouci vodou omyt.
Musle, ktere se pri vareni neotevrou, vyhodit.
Zveřejněno 29. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mušle ,,na buzaru,,
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xxQr
Moje poznámka
Mušle ,,na buzaru,,
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xxQr
Nejnovější recepty
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 5 hodinami
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 8 hodinami
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 10 hodinami
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 10 hodinami
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 11 hodinami
Salát se smažákem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 1 hodinou
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 2 hodinami
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 2 hodinami
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 2 hodinami
Cuketová buchta
Ricmond před 2 hodinami
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 2 hodinami
Francouzská cibulačka
co.coze před 2 hodinami
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 2 hodinami
Vařená tvarůžková pomazánka
mira65 před 2 hodinami
Dýňový koláč
DitaB před 3 hodinami
Tématické fráze:
slávky na buzaru,
krevety na buzaru,
jedle musle,
recept na mušle,
mušle recept,
musle v oleji,
slávky v buzaru,
krevety na buzsra,
krevety na buzaru,
recept sladkovodni musle,
slávka na buzaru,
recept mušle,
slávki na buzaru,
musle slavky recepty,
mušle recept,
mušle jedlé,
mušle recepty,
krevety na buzaru recept,
recepty na mušle,
jak se vaří buzar
Suroviny:
slávky,
česnek,
cibule šalotka,
olej olivový,
pepř mletý,
víno,
vývar,
strouhanka,
citron
Komentáře (5)
K receptu, trochu mně tam mate ta strouhanka, já to znám spíš jen jako průzračnou polévku do které jsem si bagetku namáčel - a mlsal.
No a bod samozřejmě přidávám, protože to s tou strouhankou zkusím. Nejsme v Prostřenu, to že to neznám ještě neznamená, že je to špatné
Drobek: strouhanka vyvar lehce zahusti. Je to vynikajici.